Re: Buna! Ana-Maria sunt
Deja e a treia zi si nu a explodat!   Dar am avut grija de ea prima zi... am dat drumul din 30 in 30 de minute la gaz. Si ieri am dat drumul o data. Nu pot opri robinetul ca baga cam 5-6 bps si ma gandesc sa nu afecteze pestii. Oricum deja  a inceput sa se inmoaie sticla si sa scoata ceva mai calm bulele.
  Dar am avut grija de ea prima zi... am dat drumul din 30 in 30 de minute la gaz. Si ieri am dat drumul o data. Nu pot opri robinetul ca baga cam 5-6 bps si ma gandesc sa nu afecteze pestii. Oricum deja  a inceput sa se inmoaie sticla si sa scoata ceva mai calm bulele.  Am sa am mai mare grija data viitoare la drojdie.
 Am sa am mai mare grija data viitoare la drojdie. 
O intrebare! Cand refac bomba, pun drojdie peste apa si zaharul deja puse prima oara in sticla, sau refac tot din nou?

. Am un filtru cu un singur burete si unul cu doi bureti,unul jos pe unde intra apa si unul deasupra intr-o cutiuta(stiti sigur despre ce vb). Pe cel din cutie l-am spalat o data. Dar celelalte 2 se cer clatite,se vede mizeria adunata. Mentionez ca nu le spal pe amandoua la acelasi schimb de apa. Sa-i spal mai rar?
. Am un filtru cu un singur burete si unul cu doi bureti,unul jos pe unde intra apa si unul deasupra intr-o cutiuta(stiti sigur despre ce vb). Pe cel din cutie l-am spalat o data. Dar celelalte 2 se cer clatite,se vede mizeria adunata. Mentionez ca nu le spal pe amandoua la acelasi schimb de apa. Sa-i spal mai rar?