Fetelor, aveti dreptate ... cea mai buna perioada din viata unui om pt. a citi este intr-adevar in timpul liceului si al claselor 5-8 tinand cont de vremurile de azi...
Atunci ai timp, mintea libera de ganduri si in formare...
Cel putin in cazul meu asa a fost...
In vacantele de vara, mergeam in fiecare luni cu un rucsac la biblioteca si faceam schimbul...
Imi impusesem eu, ca tot ceea ce luam, sa duc inapoi citit! 
Pentru mine, a fost una din cele mai frumoase perioade din viata mea...
Cand ma gandesc azi... cel mai mult ma deranjeaza faptul ca nu imi mai amintesc, continutul multora din ele, fiindca le amestec....
Daca cumva apuc sa recitesc ceva... la sfarsit imi dau seama ... "Doamne ce idoata! da' tu ai citit cartea asta...
".
Acum o citesc pe cea care mi-a recomandat-o Kokos si mi-am impus 100 de pagini pe zi, indiferent ce ar fi! Pe asta n-am citit-o sigur... 
(deja am sarit o zi... cea de ieri...:( )
Fac o paranteza: Cred ca in ziua de azi cea mai mare problema care o avem este timpul .....
Daca am reusi sa rezolvam intr-o zi tot ceea ce ne-am propus pt. ziua respectiva, atunci am considera ca mai avem timp... dar cum tot timpul lasam si pe maine... se mai adauga la cele de azi, si ceea ce n-am facut ieri...
Ceea ce nu ne invata nimeni, si trebuie sa ne dam noi seama de cum e mai bine, este : " time management".
Din pacate cand am fost eu in scoala nu se pomenea de asa ceva... sau poate timpul s-a comprimat... Am inchis paranteza.
Acelea erau vremuri... cand puteam sa stau sa citesc....
A ! mie mi-a placut Neamul Soimarestilor... si am avut un noroc teribil...
La admiterea in liceu, am avut "Caracterizarea lui Tudor Soimaru"..
Mare noroc am avut ca am citit-o...
Baltagul... nu l-am putut citi fiindca am vazut filmul... si rabdarea mea are limite...

Morometii ... am citit, tot timpul mi-a fost mila pentru baiatul cel mic, Niculae Moromete...
Sunt convinsa ca poate si azi, din pacate, exista cate unul in satul romanesc... E cruda realitate..
Life is better with animals... Life is better with friends
Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.