Re: Betta HM BF
abea astept sa vad daca reusesti, eu momentan tratez masculul si sper ca saptamana viitoare sa dau drumu la femela ::P
Mult succes si tie cu inmultirea . Ce are masculul ?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
abea astept sa vad daca reusesti, eu momentan tratez masculul si sper ca saptamana viitoare sa dau drumu la femela ::P
Mult succes si tie cu inmultirea . Ce are masculul ?
robertino A scris:Masculul impresionand femela...:)
Este absolut superb!!! Daca iti ies pui vreau si eu un mascul
Te trec pe lista.
De unde stiti ca o femela e HM?
Aici e mai greu...o femela HM nu are deschiderea cozii mereu de 180 grade, ca in cazul masculilor.
Femela pe care o am provine din parinti HM. Chiar si SD daca este, tot are gena HM.
Ciprian, e atat de frumoasa incat chiar nu mai conteaza daca e HM sau nu. OFTICOS MAI ESTI, n-am vazut asa ceva!:lol:
Ati inceput si aici ???!!! :lol::lol:
femela e super.. daca gaseam si eu una asa acu ceva timp, poate ma apucam de inmultit..
idealul meu la betta e white ohm.. dar sunt exagerat de scumpe astfel de exemplare..
acvariul de inmultire e bun, totusi nu ai gasit niste pisitia? era mai simplu..
si niste frunze de indian almond iti mai trebuiau sa fie perfect..
Un white OHM este in jur de $20, plus inca vreo $10 impachetatul si transportul, daca este comanda comuna...
Pistia nu mai am...am aruncat-o pe toata acum vreo luna cand napadise acvariul mare, in schimb am Eichhornia crassipes, o voi pune maine cand bag femela.
Nu m-am interesat de Indian almond...ar fi fost bun, asa este.
Florin.Mazilu A scris:abea astept sa vad daca reusesti, eu momentan tratez masculul si sper ca saptamana viitoare sa dau drumu la femela ::P
Mult succes si tie cu inmultirea .
Ce are masculul ?
era letargic si i-sau "topit" cozile, acum astept sa isi revina. La comportament si-a revenit dar vreau sa i se vindece cozile pana dau drumu la femela.
20$?? serios? poti un link ceva? eu nici pe aquabid nu am mai vazut de foarte mult timp..
ultima oara cand verificasem, pe siteul unui crescator era 100$ perechea.. fara transport..
sigur vorbim de acelasi lucru?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PPzyruHQhBs&feature=related[/youtube]
Un HM sau OHM frumos este intre $20 si $30, sau $50 in cazul exemplarelor Giant.
Uite, chiar pe aquabid este un White OHM in varsta de 3 luni: http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/ … 1272042726
superbe exemplare,sper sa reusesti cu inmultirea.multa bafta! ma bag si eu la un puiut
@robertino: ai dreptate cu femelel HM!
@h.t.p: eram curios in legatura cu metoda si siguranta diferentierii femelor de betta!
Un HM sau OHM frumos este intre $20 si $30, sau $50 in cazul exemplarelor Giant.
Uite, chiar pe aquabid este un White OHM in varsta de 3 luni: http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/ … 1272042726
incep sa imi vina idei.. liviu comanda numai de la un singur vanzator nu?
Hmmm...din cate am inteles sunt mai multi de la care a comandat pana acum. Pentru ultima comanda, care s-a incheiat ieri, s-a comandat de la un singur crescator.
Cam intr-o luna cred ca se va face o noua comanda, daca vom fi din nou mai multi doritori de betta made in Thailanda.
Azi am bagat femela in acvariul de reproducere...sa se obisnuiasca cu noul loc. Maine voi introduce si masculul.
acolo dormi tu pe aceea canapea ??? ai dus acvaristica la extrem. eu inca nu dorm cu ei in pat insa daca imi iau betta sigur ajung si eu!!! :lol::lol::lol:
Haha.:lol:
Eu dorm in pat...:), iar acela este un coltar.:P
iai pus sa se priveasca sub ochii lui martinica bodyguardul. in caz de urgenta sparge-ti geamul!!!! :lol::lol::lol:
Da, el supravegheaza pestii.
maine cand ii pui impreuna poate nu ii filmezi sau mai bine le atasezi un webcam si bagi live in direct si in reluare ( cu dan diaconescu ) cum se intampla toata treaba.:P:P:lol::lol::lol::lol:
frumos exemplar si sal stapanesti sanatos. mesaj pentru beta suces taurasule in ceace trebuie sa faci pentru ca multi acvaristi deja au pus ochi pe viitori tai mostenitori
Mersi. La noapte, daca nu am somn, il bag in acvariu, iar pe ea o izolez intr-un pahar de plastic care sa pluteasca in apa. Pana maine pe zi poate va termina de construit cuibul, iar atunci o voi elibera si pe ea si sper sa se apuce sa depuna.
Voi face si poze in masura in care am timp.
sfatul meu este sa pui un la inceput un pahar incolor pt a se putea vedea si a urmarii reactiile. daca face urat inseamna ca nu s-au acomodat si ii mai tii un pic separat.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF