Re: Alte iubiri:)
Pe mine ma sperie, serios:) pare diabolica. Are ochii aia, ahh.
la ce pisica te uiti ?
are cei mai frumosi ochi din regnul animal
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Alte iubiri:)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Pe mine ma sperie, serios:) pare diabolica. Are ochii aia, ahh.
la ce pisica te uiti ?
are cei mai frumosi ochi din regnul animal
Andi ce ai mai facut cu catelul? Ti-ai luat unul pana la urma?
Am si eu pisicutza asa Aqua, ai maare dreptate, cei mai frumosi ochi posibili birmanezele ii au
Andi ce ai mai facut cu catelul? Ti-ai luat unul pana la urma?
Am si eu pisicutza asa
Aqua, ai maare dreptate, cei mai frumosi ochi posibili birmanezele ii au
N-am reusit nimic deocamdata cu catelul, cat despre pisicuta din poza eu zic ca este siameza mai degraba, birmanezele au blanita colorata in nuante de bej/maron.
Daca tot a venit vorba o sa atasez si eu o poza cu prietenul meu cel mai bun pe numele lui Nemo, de ce Nemo? Pe vremea cand era foarte, faorte mic si nu aveam voie sa il scot din casa am cumparat o cusca din plasa destul de solida. Intr-o buna zi am gasit cusca faramata de fiara, va reaminesc ca avea o luna jumate atunci. Cum avea mai multe nume in acea perioada dar niciunul nu ii venea bine si toate erau comune pt. un caine, am hotarat ca evadarea lui din cusca sa nu fie uitata si l-am numit Nemo, precum vestitul pestisor ce incerca sa evadeze din acvariu.
Cam atat despre cel mai bun prieten al meu.
si inca o poza
intr-adevar, ciobanescul german ramane poate cel mai complet caine!
"ce se aseamana se aduna" )
Am crescut 8 ani caini ciobanesti germani. Era curtea plina...! Am avut avantajul ca mama a lucrat in MI iar in unitatea in care era exista si centru de reproductie si dresaj canin.Mai rezolvam...cand se reduceau fondurile prin minister si trebuiau casati. pana la 11 au fost prin curte...! Caram plasele cu gaturi de pui sau oase de vita de mi se lungeau mainile.
Este unul dintre motivele pt care as vrea sa ma mut cat mai repede la o curte!
Este incredibil de multe ori ce poate face un ciobanesc german!
O sa caut niste poze, le scanz si postez si eu!
Daca tot a venit vorba o sa atasez si eu o poza cu prietenul meu cel mai bun pe numele lui Nemo, de ce Nemo? Pe vremea cand era foarte, faorte mic si nu aveam voie sa il scot din casa am cumparat o cusca din plasa destul de solida. Intr-o buna zi am gasit cusca faramata de fiara, va reaminesc ca avea o luna jumate atunci. Cum avea mai multe nume in acea perioada dar niciunul nu ii venea bine si toate erau comune pt. un caine, am hotarat ca evadarea lui din cusca sa nu fie uitata si l-am numit Nemo, precum vestitul pestisor ce incerca sa evadeze din acvariu.
Cam atat despre cel mai bun prieten al meu.
Frumoasa povestea numelui.
Sa traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Dupa cum spuneam mai sus, pt mine ciobanescul german este de departe cainele pe care oricand il voi avea! Am crescut cu ei, am lucrat cu ei, am citit despre ei cam cat am citit si despre pesti, i-am inmultit...! Marele regret este ca in Buc nu am unde sa inchiriez un spatiu in care sa tin un ciobanesc german. Nu poate fi tinut intr-un apartament de bloc! Ar fi un chin reciproc atat pt el cat si pt mine, iar dezvoltarea lui ar fi deficitara.
Desi am f multe poze pe hartie, am gasit acum cateva cu 3 caini dintre care unul il am si acum acasa la parinti. Le-am scanat!
Poza 1 - Naron.
Foarte calm si calculat, latra rar, dar foarte atent! Dimensiunile conform standardului. Un excelent caine de lucru! Este nepotul cainelui NIL, multiplu campion al jandermierie, (proba de lucru) si urmas direct cainelui Calu (Pistruiatu)
Poza 2 - Stalone
Greu de lucrat, musca si daca cineva intinde mana spre mine. Mai mare putin decat dimensiunile standar. Nu il avantajeaza pozele dar are o forma superba! Este cainele meu de suflet. Au mai fost vreo doi...!
Stalone,
Lucru pe timp de noapte. In gradina!
Paza si venirea la comanda cu oprire.
Stalone,
Lucru tot noaptea. Asteptarea in diverse pozitii.
Poza 3 - Nasa
Catea din care am scos multi pui. Mi-a placut foarte mult la ea culoarea si temperamentul. Nu s-au lucrat decat notiuni de baza deoarece era ori gestanta, ori cu pui, ori in perioada de refacere. Puii, masculii in special, superbi!
Nasa
eu personal sunt de parere ca husky sunt cei mai draguti :flove
Daca tu spui....!
La mine ciobanescul german a fost prima iubire! Si ramane...!
Ma 'nerveaza Florin ca el are unde sa il tina...!
cativa din prietenii mei
ma uimeste cuvantul "cativa" in imaginile de mai sus ...
Hai mai sa v-o arat si eu pe "Maya"
Cred ca v-ati dat seama ca este vorba despre rottweilerul din poze
La curte mai am un baiat,Zorro este numele lui,vi-l arat si pe el
Cam atat ca va doriti toti rottweiler
Superbi toti!! Sa vi`i tina Dumnezeu sanatosi si la fel de dragastosi si frumosi ca acum. Eu va anunt cu regrete, ca micuta mea soricica a murit in urma cu 1 saptamana. Stiu macar ca a murit de moarte buna, de batranete, si ma bucur ca am putut sa fac un alt soricel fericit. O poza cu ea...
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Alte iubiri:)