sergiu.dragomir A scris:George ar trebui ca regulamentul sa fie afisat in faza de inregistrare iar forumul sa nu permita acces mai departe decat in momentul cand noul utilizator a derulat macar sau a ajuns cu scroll-ul la partea finala a regulamentului, mai ales ca nu este mult de citit si este vorba de un set de reguli logice, la care te-ai fi asteptat, in niciun caz ceva aberant.
Atunci cand se vor intampla acestea, adica atunci cand forumul iti va permite sa mergi mai departe cu inregistrarea in momentul in care ai parcurs regulamentul, nimeni nu ar mai putea spune ca nu l-a citit si toti vor fi cel putin prezumati ca il stiu.
Poate ne spune si Domnul Florin o parere legata de asta si daca se poate implementa sau nu.
Ca o paralela la chestia cu scroll pana la final: cand instalezi un windows poti da click pe agree si trece la pasul urmator cand ajungi cu scroll la finalul E.U.L.A.
Ai citit vreodata? Valabil si aici (eu personal dau scroll si click
).
Singura modalitate de a verifica citirea unui regulament este un chestionar cu intrebari din el, pas de care se trece doar cu raspunsuri corecte ... mult prea complicat de implementat si inutil ca e totusi doar un forum 
Trebuie doar moderare un pic mai dura. Te-ai abatut de la regulament, prima data avertizare, a doua oara suspendare cont 1-3 zile si tot asa. Si-mi mentin parerea exprimata la cafenea (parca)... prima postare, din bun simt, sa fie in rubrica Sa facem cunostinta!