Lucia astazi i-am dat graunte cu spirulina, am luat una si am spart-o in 4 ca sa fie micute, am lasat-o la inmuiat si i-am dat-o, le lua, le molfaia putin si le scuipa. dupa 10 minute le scoteam ca sa nu strice apa. nu cred ca a mancat cine stie ce, dar a aratat un interes fata de ele. la un moment dat le alerga pe fundul acvariului
spre seara s-a molesit din nou. am si fiert 2 bobite de mazare dar nu le-a bagat in seama, am facut mica sifonare dupa aceea. maine o sa merg sa iau bakto tabs
de maine o iau de la capat, voi repeta exact aceiasi pasi. am observat ca se simte mai bine la schimburile de apa, atunci e cel mai vioi.
aryna am sa inteleg ca nu se face bine atunci cand am sa il vad mort. astazi plangeam cand incercam sa il omor si vedeam ca nu se lasa, cum sa il uit in congelator? daca un om este bolnav si vrei sa il omori, il lasi sa inghete pana la moarte? daca era instant mai intelegeam, dar altfel este oribil de crud!!! si nici nu il lovesc in cap sau ii intep creierul. atata timp cat vad ca are vointa si se chinuie sa traiasca, eu voi face tot posibilul sa il ajut sa se faca bine.
lup cosmin multumesc mult pentru sustinere, sper din tot sufletul sa il ajut sa redevina frumusetea de odinioara
Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....