Mr_BigOlyMan A scris:Domnu' Radu ... de vis ca de obicei.
Sunt o gramada de incepatori (si eu) care doar in cele mai frumoase vise ale lor isi doresc asa ceva. Experienta si vechimea in domeniu isi spune cuvantul. Ani de zile de incercari si "experimente" facute pe "x" acvarii,au inceput de mult sa isi arate rostul.
Ma bucur foarte mult ca va cunosc (chiar daca doar prin intermediul forumului), si sper sa ne incantati in continuare cu fotografii ale acvariilor dumneavoastra.
Multumim domnu' Radu ca ne aratati si noua, incepatorilor, cu se face cu adevarat acvaristica.
Stima si respect pentru tot ceea ce faceti! ^:)^
Multumesc mult pentru aprecieri (un pic prea elogioase)!!! ^:)^
Fara falsa modestie, in urma unei analize obiective a realizarilor mele, nu pot sa nu recunosc contributia pe care a a avut-o, o are si o va avea acest forum. Ca reprezentant al scolii vechi de acvaristica, mi-a fost probabil mai usor dar in acelasi timp si greu, in momentele in care realizam ca, sint depasit de evolutia fantastica, pe care a cunoscut-o acest hobby. Cu sau fara voie, voi toti m-ati ajutat sa-mi perfectionez cunostintele si sa le aplic, conform tendintelor actuale. Va multumesc inca o data, tuturor, pe aceasta cale!
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!