161 Editat de Baracuda (2010-12-07 15:01)

Re: Acvariu 500 plantat

Multumesc mult celor care si-au spus sau isi vor spune parerea, indiferent daca este sau nu pozitiva!!! Cred despre mine ca mai am mult de invatat si as fi bucuros s-o fac alaturi de voi, multi ani de acum inainte.
   Asa cum s-a intimplat si pina acum, usa casei mele este deschisa, oricui doreste sa stam la taclale pe teme acvaristice. smile Tratatia intra in pretul biletului de intrare lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

162

Ultima ora: floare de Sagittaria Subulata, acvariu 240.

163

Foarte frumos dealtfel cum suntem si obisnuti de la acvariile dvs  :apl  :apl  :apl

Un geniu nu este niciodata inteles ..dar nu te gandi ca daca nu esti inteles  ... esti un geniu

164

Cam devreme ...pentru primăvară! lol Superb Raducule! :sok

165

bradraqua A scris:

Ultima ora: floare de Sagittaria Subulata, acvariu 240.

Nea Radu in curand deschidem florarie wink

Multi vad, putini cunosc !

166

a 2-a fotografie imi place mult, as vrea sa vad un macro

167

Clientul nostru, stapinul nostru! lol
P.S. Sa nu-mi ceri mai mult, aparatul meu de tip "savoniera" nu poate...

168

Excelent, deja este artistica smile
Bravo

169

stiu problema cu background-ul.. daia mai carcotesc din cand in cand..  :frogp
in legatura cu amania, vreau sigur, doar sa imi ajunga instalatia de co2, apoi te claxonez eu.. tongue

am o nedumerire, care e treaba cu acvariu 240? nu are 500l?
si ce inaltime are acvariu de a ajuns sagitaria la suprafata?

170

merlin21 A scris:

stiu problema cu background-ul.. daia mai carcotesc din cand in cand..  :frogp
in legatura cu amania, vreau sigur, doar sa imi ajunga instalatia de co2, apoi te claxonez eu.. tongue

am o nedumerire, care e treaba cu acvariu 240? nu are 500l?
si ce inaltime are acvariu de a ajuns sagitaria la suprafata?

- rasucesti cutitul in rana in problema cu background-ul lol
   - am primit aseara de la userul Aquarium din Satu Mare, 3 fire de Ammania Bonsai, facem cum zici tu.
   - e vorba de 2 acvarii prezentate: unul de 500 si un Juwel Rio 240
   - Sagittaria este in acvariul de 240 (55 cm inaltime) si a trimis numai lujerul cu florile la suprafata, planta este in totalitate submersa, are aprox 20 cm. inaltime

171

acum am recitit topicul cap coada.
imi cer scuze ca nu mi-am dat seama ca ar fi vorba de 2 acvarii.. mie imi place mai mult cel de 240..
sunt curios ce valori ai in apa de a inflorit..
cu amania nu ne grabim, acvaristica se face cu rabdare..si oricum ai prea putine si tu.

172 Editat de Baracuda (2010-12-09 12:30)

merlin21 A scris:

acum am recitit topicul cap coada.
imi cer scuze ca nu mi-am dat seama ca ar fi vorba de 2 acvarii.. mie imi place mai mult cel de 240..
sunt curios ce valori ai in apa de a inflorit..
cu amania nu ne grabim, acvaristica se face cu rabdare..si oricum ai prea putine si tu.

Poate nu-ti vine sa crezi dar nu cunosc decit valoarea pH - 6.7. In rest aplic un principiu personal (cred eu): daca totul merge bine, nu sint curios ce valori au parametrii. Daca Doamne fereste, ceva o ia razna, apelez la teste.
   Nu ma grabesc nici eu cu Ammania, oricum nu-ti pot da decit dupa ce se dezvolta si recoltez lastari. smile
   P.S. Daca-ti place mai mult cel de 240, peste vreo 10-14 zile, voi pune niste poze cu Toninele, Ranunculus-ul si Ludwigia Brevipes, pe care le adaug simbata asta.

173

eu zic sa faci un topic dedicat pt el..
ar fi pacat.

174

merlin21 A scris:

eu zic sa faci un topic dedicat pt el..
ar fi pacat.

Multumesc pentru idee, probabil ca voi face dupa sarbatori, sa vad noile plante adaptate si dezvoltate cum se cuvine.

175 Editat de Mr_BigOlyMan (2010-12-09 13:10)

Domnu' Radu ... de vis ca de obicei.
Sunt o gramada de incepatori (si eu) care doar in cele mai frumoase vise ale lor isi doresc asa ceva. Experienta si vechimea in domeniu isi spune cuvantul. Ani de zile de incercari si "experimente" facute pe "x" acvarii,au inceput de mult sa isi arate rostul.
Ma bucur foarte mult ca va cunosc (chiar daca doar prin intermediul forumului), si sper sa ne incantati in continuare cu fotografii ale acvariilor dumneavoastra.
Multumim domnu' Radu ca ne aratati si noua, incepatorilor, cu se face cu adevarat acvaristica.
Stima si respect pentru tot ceea ce faceti! ^:)^

176 Editat de Baracuda (2010-12-09 14:04)

Mr_BigOlyMan A scris:

Domnu' Radu ... de vis ca de obicei.
Sunt o gramada de incepatori (si eu) care doar in cele mai frumoase vise ale lor isi doresc asa ceva. Experienta si vechimea in domeniu isi spune cuvantul. Ani de zile de incercari si "experimente" facute pe "x" acvarii,au inceput de mult sa isi arate rostul.
Ma bucur foarte mult ca va cunosc (chiar daca doar prin intermediul forumului), si sper sa ne incantati in continuare cu fotografii ale acvariilor dumneavoastra.
Multumim domnu' Radu ca ne aratati si noua, incepatorilor, cu se face cu adevarat acvaristica.
Stima si respect pentru tot ceea ce faceti! ^:)^

Multumesc mult pentru aprecieri (un pic prea elogioase)!!! ^:)^
   Fara falsa modestie, in urma unei analize obiective a realizarilor mele, nu pot sa nu recunosc contributia pe care a a avut-o, o are si o va avea acest forum. Ca reprezentant al scolii vechi de acvaristica, mi-a fost probabil mai usor dar in acelasi timp si greu, in momentele in care realizam ca, sint depasit de evolutia fantastica, pe care a cunoscut-o acest hobby. Cu sau fara voie, voi toti m-ati ajutat sa-mi perfectionez cunostintele si sa le aplic, conform tendintelor actuale. Va multumesc inca o data, tuturor, pe aceasta cale!

177 Editat de bogdivaio (2011-03-20 16:21)

Mai Radu m-am zapacit cu noul look al forumului   :stupid ....inca nu am reusit sa ma orintez destul de bine, in consecinta, unde pot eu sa gasesc poze mai recente cu acvariile tale , nu de alta dar vreau si eu sa ma relaxez privindu-le si am nevoie si de un wallpaper nou  :sbr

178

bogdivaio A scris:

Mai Radu m-am zapacit cu noul look al forumului   :stupid ....inca nu am reusit sa ma orintez destul de bine, in consecinta, unde pot eu sa gasesc poze mai recente cu acvariile tale , nu de alta dar vreau si eu sa ma relaxez privindu-le si am nevoie si de un wallpaper nou  :sbr

Pai trebuie sa te inscrii,sa obtii drepturi de copyright, in urma unor licitatii de favoare,am auzit eu ca ultimele foto ale lui Radu sunt rezervate pentru benerele publicitare ale AAC ,nebuine mare ,aia de la IAPLC au plans ca nu au apucat!  sad
Bun revenit Bogdivaio!  :noroc si cu Radu evident!  wink

179

Ms de primire Narcis. ma bucur sa te regasesc pe forum  :noroc ....Radu inca astept sa ma lamuresti   :apl

180

bogdivaio A scris:

Ms de primire Narcis. ma bucur sa te regasesc pe forum  :noroc ....Radu inca astept sa ma lamuresti   :apl

Mai recente decit acestea din prezentul subiect nu am, am modificat set-up-ul si peste vreo luna de zile. Dureaza, am schimbat pina si sistemul de iluminat, lampa, tuburi, aproape totul...