Subiect: Arta(in ochii unora)
Buna seara tuturor ...dupa cum majoritatea care au cam un an vechime de pe acest forum,stiu ca eu sunt la liceu ...insa nu stiu la liceu sunt.cred ca a venit timpul sa dezvalui un detaliu destul de important...eu studiez la "Liceul de Arte si Meserii Marin Sorescu" din Craiova si totusi nu le-am dezvaluit colegiilor mei mai vechi de pe forum treaba pe care o facem acolo.Unii poate stiu ca liceul de arte se imparte in doua categorii.Muzica si arte Vizuale(pictura si desen mai pe intelesul unora) . eu sunt la Pictura si Desen ,grupa C sectia Ceramica .Grupa C se imparte in 3 sectiuni : Pictura monumentala,Arte textile si Ceramica
Pe vremea comunismului,Liceul de arta avea muult mai multe sectiuni :Grafica desen sculptura etc ...din pacate eu nu am avut ce alege,dar am ales ceramica pentru ca profesoara mea,un suflet bun,a zis ca ma va indruma spre grafica si desen,chiar daca sigla atelierului spune "Ceramica"
prin urmare ,voi posta mai jos cateva poze cu cele mai bune lucrari ale mele MOMENTAN si vreau sa stiu cine a urmat un astfel de liceu si ce experiente a avut .