Ah! Ce discutii aici la mine "acasa"! Si eu care ma plimb ...aiurea...Ma scuzati ca nu am facut oficiul de gazda pana acum :stupid
Deci pt mine a raspuns Paul,merci! Mai adaug ca se poate ajuta prinderea HCului cu ajutorul agrafelor acelea plasticate,stiti voi alea colorate,desfaci fiecre agrafa si o ingropi prinzand si buchetelul de HC 
Fratilor,dupa cum am mai zis,nu mai public foto cu acvariile mele! Si ca sa va linistesc un pic nu am o mare filosofie,in cel mare am schimbat ,am Dennerle,setup nou,inceput pe 10februarie parca...si se vrea a fi ,imi pare rau Merlin
, un olandez,sau nici macar,mai degraba un acvariu plantat si atat,destul de multe plante...pe care pin punctul meu de vedere,toate sunt de sacrificiu,in ideea ca sunt maontate numai pentru bunul mers al setupului,in ideea de a oferii toate conditiile pentru Eriocaulon Setacem,conditiile fiind un pic mai greu de dus pentru celelalte,mai ales intr-un setup nou,si la lumina de 1,2W/l ,deci sper sa mearga,cel putin da semne ca misca,restul plantelor,Rotale,Limnofile,Proserpinaca,gazoanele,etc s-au schimbat la culoare si clar nu sunt foarte fericite de lumina,Ph,Kh...Culmea P.Helferii e fericit de conditiile astea si creste mai mare decat BlixA.
Am spus ca nu mai pubilc si nu mai fac incercari de "nature" dupa ce am vazut cateva setupuri din etapa a doua a AAC de anul trecut respectiv acest1st,place ,efectiv acest setup mi-a scos aquascapingul din cap,e FABULOS!
Pe langa cel mare mai am unul mic,unu de 22l cred,special pt creveti,iar plante UG,HC,Monosolenium T si Fissidens F.
Scuze de intarziere cu acest post.