Re: Fish Soup
lds A scris:L-am sfatuit in fel si chip, dar... varsta... Incerc sa merg de cate ori pot cu el in targ sa ii explic. Nu trebuie sa ma mai repet a cui este vina. Si mai ciudat este faptul ca in aceasta regiune in care locuim suntem inconjurati de ape si cu toate acestea acvaristica nu este atat de apreciata. Eu tocmai am mai startat un Juwel de 60 l la birou pe care vreau sa il populez cu vivipari. Ca tot spunea Costi ca nu ma voi opri...
Habar nu ai tu, cat de apreciata este acvaristica in judet. Daca ai cauta mai bine prin paginile forumurilor destinate acvaristicii din Romanica, ai fi descoperit ca sunt chiar multi fruntasi. Printre ei s-ar numara: Nacis, Costi, Ciprian, Dan, Bogdan si multi altii (sa fiu scuzat daca am uitat pe careva
) care chiar au avut si vor avea in continuare rezultate uimitoare. Adevaratii ,,profesionisti,, nu ii vei gasi prin magazine si piata duminicala. Majoritatea din ei nu isi pierd timpul cu chat-uitul si barfe aiurea pe forumuri, ci isi vad de lucru prin acvarii si trantesc cate unul spectaculos si pe aici.
Si daca tot am intervenit off topic: Mai oameni buni (aici ma refer la cei care vorbesc aiurea prin tramvai in loc sa aibe habar de sfaturile pe care le dau) ceva mai jos in pagina forumului exista si o sectiune numita ,,Cafeneaua,, . Stiati de existenta ei?
Sa ma scuze arbitrii forumului. ^:)^
Reformulez
Suntem cativa care apreciem acvaristica. Exista cumva vreun PET specializat pe asa ceva in CTA?