Re: Field of Rock
Cateva poze noi
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Field of Rock
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cateva poze noi
Exceptional! :apl
Super
^:)^
Frumos acvariu :sok
Incearca te rog sa faci ceva cu linia de imbinare a celor doua gazoane ... este prea trasa cu liniarul
Va multumesc de aprecieri
.....
Cateva vietuitoare din acvariul meu
.....
Ancistrusul este foarte frumos :fok si ceilalti pesti arata intr-un fel mare. :noroc
Superb :apl
Superb :apl , felicitari!
PS: vreau si eu 300 L :fcry
PS: vreau si eu 300 L :fcry
Nu trebuie sa aiba 300 de litri ca sa fie placut ochiului
knox38 A scris:PS: vreau si eu 300 L :fcry
Nu trebuie sa aiba 300 de litri ca sa fie placut ochiului
Ai dreptate dar mai mult spatiu iti mareste si numarul de optiuni privind amenajarea lui :fbr
Eu sunt de părere ca și într-un acvariu de 60 litri poți face multe lucruri frumoase și cu plante puține dar aranjate la locul lor și sa ai totuși ochiul format .
Impartasesc cele spuse de lup cosmin ... ochiul format este secretul la care mai adaug eu si putina experienta
Sunt deacord si eu cu colegi ...cu ceva experienta si imaginatie iese frumos ori ce tip de acvariu fie el de orice dimensiune :sok
Eu sunt de părere ca și într-un acvariu de 60 litri poți face multe lucruri frumoase și cu plante puține dar aranjate la locul lor și sa ai totuși ochiul format .
Impartasesc cele spuse de lup cosmin ... ochiul format este secretul la care mai adaug eu si putina experienta
Sunt deacord si eu cu colegi
...cu ceva experienta si imaginatie iese frumos ori ce tip de acvariu fie el de orice dimensiune :sok
:sok m-ati ambitionat :fbr ... nu am de ales acum.. trebuie si eu sa imi fac un acvariu superb ) :hug
Superb, sa ai ape limpezi in el !!! :apl
Asta este un jurnal care nu stiu cum se face dar mi-a scapat pana acum...nu stiam de existenta lui, am dat de el si am ramas uimit.
Foarte reusit acvariul, plante sanatoase, asezate cu gust!
Felicitari!
Cateva poze cu toninele mele
..............
oooooooooo...Da foarte frumos colega vad ca te-ai pus sa crești toninele :sok Ceva de ansamblu când ne arați ?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Field of Rock