Subiect: Salutari din Bucuresti !
Ma numesc Sorin si sunt pasionat de acvaristica din copilarie. Pasiunea s-a amplificat acum cand detin un acvariu de 60 litri .
Sunt convins ca voi gasi multe informatii si voi primi multe sfaturi pe acest forum.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Salutari din Bucuresti !
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Ma numesc Sorin si sunt pasionat de acvaristica din copilarie. Pasiunea s-a amplificat acum cand detin un acvariu de 60 litri .
Sunt convins ca voi gasi multe informatii si voi primi multe sfaturi pe acest forum.
Bine ai venit, cere si ti se va da! Numai sa nu abuzezi in cerinte...
Nu abuzez , nu doresc sa ma pun rau cu seful !
Acvariul construit din geam tras de 6mm , 50*35*35 cm . Flora : cryptocoryne , moss , nucus . Fauna :neoni , guppy . Nevertebrate : Red Cherry .
Filtru Resun . Cu ilumunatul nu sunt bine , folosesc t8 Osram 765 .
Doresc sa ma ajutati cu un sfat legat de iluminat , acum nu sunt stapan pe situatie !
Ape limpezi !
Bine ai venit Sorin!
Pe cand pozele cu acvariul?
Nu abuzez , nu doresc sa ma pun rau cu seful !
Acvariul construit din geam tras de 6mm , 50*35*35 cm . Flora : cryptocoryne , moss , nucus . Fauna :neoni , guppy . Nevertebrate : Red Cherry .
Filtru Resun . Cu ilumunatul nu sunt bine , folosesc t8 Osram 765 .
Doresc sa ma ajutati cu un sfat legat de iluminat , acum nu sunt stapan pe situatie !Ape limpezi !
Ce te determina sa spui ca stai prost cu iluminatul? Plantele nu arata bine?Osram 765, am inteles dar citi Wati are?
Te rog si eu sa pui o poza cu acvariul, sint tare curios sa vad ce treaba a facut acel Osram.
Bun venit :sok
Multumesc pentru primire baieti !
Ilumunatul este 2*18w 765 .
Incerc sa postez doua poze , dar nu pot din cauze necunoscute .
Cand creezi un mesaj nou, imediat sub cadranul alb in care scrii ai o optine "Adauga imagini", si in dreptul ei "Rasfoire" de unde alegi imaginea direct de pe PC-ul tau (vezi imaginea pusa de mine)
Ca si cantitate de lumina este destul de bine (0.6W/litru; 35 lumeni/litru). Spectrul este si el bun (6500K), asa ca plantele ar trebui sa arate bine. Nici nu stii, cit m-as bucura (si de ce) daca plantele tale arata cum trebuie! :pls
@Ancistrus , multumesc pentru ajutor !
O poza cu acvariul .
@Ancistrus , multumesc pentru ajutor !
Cateva pove cu acvariul .
M-ai rupt in doua, poza are 3 x 3 cm! Deschide-o la dimensiunea maxima la tine pe calculator si apoi trimite-o!
Ca si cantitate de lumina este destul de bine (0.6W/litru; 35 lumeni/litru). Spectrul este si el bun (6500K), asa ca plantele ar trebui sa arate bine. Nici nu stii, cit m-as bucura (si de ce) daca plantele tale arata cum trebuie! :pls
da da . prietenii stiu de ce
Domnule Radu esti la un pas de victorie in discutia despre indicele de redare a culorii (IRC)
Sorin, astept cu nerabdare poze mai clare .
Cred ca a incarcat-o cu "Atasamente" nu cu "Adauga imagini"
Baracuda A scris:Ca si cantitate de lumina este destul de bine (0.6W/litru; 35 lumeni/litru). Spectrul este si el bun (6500K), asa ca plantele ar trebui sa arate bine. Nici nu stii, cit m-as bucura (si de ce) daca plantele tale arata cum trebuie! :pls
Domnule Radu esti la un pas de victorie in discutia despre indicele de redare a culorii (IRC)
Sorin, astept cu nerabdare poze mai clare.
Marius, crede-ma ca nu victoria in disputa cu tine m-ar face fericit ci faptul ca as putea sa-ti furnizez dovada pe care ai cerut-o. Dovada exista si la momentul disputei noastre dar acvariul fiind al meu, am zis ca este dubios sa fac trimitere la aceasta situatie, poate ca erai indreptatit sa te indoiesti de adevar. Au fost ani de zile (exista martori, aici pe forum), cind am folosit numai tuburi de la Hagen, despre care poti afla ce IRC au. Pozele set-up-urilor din acea perioada exista si acum pe forum.
Pozele promise .
Frumosi crevetii! Si plantele par destul de sanatoase :fok Succes in continuare !
Domnule Radu pe masura ce am aflat mai multe lucruri despre lumina folositoare plantelor am ajuns la concluzia ca aveti dreptate, respectiv sunt si neoane cu IRC grupa 7 destul de bune pentru acvarii plantate ^:)^
Multumesc !
Voi ce spuneti , pot incerca o combinatie cu 840 sau 830 ?
Multumesc !
Voi ce spuneti , pot incerca o combinatie cu 840 sau 830 ?
Da, in cazul tau poti combina un 765 cu un tub cu 3000K. Daca ai folosi trei tuburi, atunci ai putea combina 765 + 3000K + 4000 K. Ideala ar fi o combinatie de genul: 3000K + 5000/5500K + 6500 K
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Salutari din Bucuresti !