Re: Cei mai frumosi pesti din lume top 10
Am Gasit si eu un peste >> Pestele cu capul transparent << Pestele, descoperit in apele adanci ale Californiei,
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Cei mai frumosi pesti din lume top 10
Pagini « 1 … 12 13 14 15 16 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Am Gasit si eu un peste >> Pestele cu capul transparent << Pestele, descoperit in apele adanci ale Californiei,
Eu zic sa mai asteptam partea cu notele pana ne clarificam cu lista. Ar fi pacat ca sa nu fie toata lumea multumita sau macar aproape toata..
Din pacate nu am nici macar o idee.. lasa-mi link-ul de unde ai facut rost poate te pot ajuta mai cu spor.
Eu zic sa mai asteptam partea cu notele pana ne clarificam cu lista. Ar fi pacat ca sa nu fie toata lumea multumita sau macar aproape toata..
perfect de acord......inchidm listele maine dimineata.....poate ajungem la 30 de pesti de fiecare.....sa fie numar rotund .....
arunca o privire la pestele ala de pe pagina 13.... ce e?
"Din pacate nu am nici macar o idee.. lasa-mi link-ul de unde ai facut rost de poza, poate te pot ajuta mai cu spor."
Hm..ati lucrat ati lucrat in lipsa mea. Multumesc pentru modificarile la liste, in concluzie am sa le sterg eu pe cele postate de mine, ca sa nu zapacim lumea.
Exotic mama, tu vezi ce urat e pestele ala? trebuia sa`l postezi si tu la ciudati, nu la frumosi. Acum nu ma luati cu teoria cu orice e frumos, ca e chiar urat.
Asteptam listele complete, sa vedem ce iese
PS: Abia astept sa vad minunatia de acvariu marin a lui Kokos, cand si l`o face:D
cautand pe google imagini, dupa numele de sengal bichir , la pagina 23 am dat de :
480 x 384 - 92k - jpeg - gallery.pethobbyist.com/data/119671021207_071...
http://www.monsterfishkeepers.com
se pare ca i-am blocat cu pestele ala....de nu stie nimeni ce e..... ..... e frumos tare pentru un peste de apa dulce
Ce ma fac eu ma cu voi, ca imi mancati tot timpul. Poate ca voi nu stiti dar eu printre altele mai fac si acvarii, dar decand cu postul asta de unde sa mai am timp? :lol::lol::lol: Kokos saptamana asta nu o sa mai am timp sa ajung la acvariul tau din cauza acestui subiect
:lol::lol::lol: asa ca poti deschide unul la fel de interesant si saptamana viitoare
:lol::lol::lol: spor la treaba si intradevar kokos a avut o idee grozava.
Cum nu`mi place sa fie fata neserioasa si sa incurc, eu am sa dau notele de azi, pe pestii deja existenti in lista, pentru ca maine plec de acasa si n`as vrea sa va tin din loc. Daca se mai adauga vre`un nou candidat si eu n`apuc sa`l notez, adica vreti sa terminat topul in weekend, il deleg pe domnul Kokos sa`i puncteze pentru mine.
Imediat notele mele.
Cum nu`mi place sa fie fata neserioasa si sa incurc, eu am sa dau notele de azi, pe pestii deja existenti in lista, pentru ca maine plec de acasa si n`as vrea sa va tin din loc. Daca se mai adauga vre`un nou candidat si eu n`apuc sa`l notez, adica vreti sa terminat topul in weekend, il deleg pe domnul Kokos sa`i puncteze pentru mine.
Imediat notele mele.
De ce pleci de acasa ?
1. Mandarin fish 90
2. Surgeon fish [Blue Tang (Paracanthurus hepatus), Mimic (probabil Acanthurus pyroferus)] 60
3. Angel fish - Rainbow 100
4. Clown fish 85
5. Lion fish 70
6. Antennarius maculatus (Wartskin Angler) 55
7. Amphiprion sebae 50
8. Clown Triggerfish 40
9. Crosshatch Butterflyfish 25
10. Orange Spine Unicornfish 50
11. Red Emperor 5
12. Yellow Moon Wrasse 20
13. Angel fish - Yellowmask 30
14. Leafy Sea Dragon 70
15. Hippocampus bargibanti 85
16. Opistognathus rosenblatti 60
17. Chelmon rostratus (Copperband Butterfly fish) 65
18. Reef Bannerfish 85
19. Pinklined coralis 30
20. Blotched Porcupinefish 40
21. Humpback Boxfish 35
22. Pomacanthus imperator - Emperor Angelfish 75
23. Rhinopias aphanes (Lacy scorpionfish) 5
24. Puffer (false-eye/spotted) 10
25. Pterapogon kauderni (cardinal fish) 90
Lista mea. Am ales sa punctez cu numere multiple de 5, pentru ca m`am gandit ca la sfarsit va fii mai usor sa facem un calcul. Daca sunteti de acord cu ideea, o puteti aplica si voi.
[
De ce pleci de acasa ?
Plec si eu un amarat de weekend la munte, ca atat permite buzunarul. Tin de vre`un an sa ajung si eu in parcul de aventura de la Brasov.
1. Discus (Red Discus) 100
2. Aequidens rivulatus (true Green terror) 70
3. Scalar 90
4. Oscar (var. albino tiger red) 45
5. Mikrogeophagus ramirezi (Blue ram) 85
6. Betta 80
7. Tropheus 75
8. Carasul auriu voalat 65
9. Neon voalat 45
10. Ghost glass cat 5
11. Trichogaster leeri (gouram perlat) 15
12. Krap Koi 5
13. Guppy 55
14. Labeo bicolor 30
15. Apistogramma cacatuoides 'Super Red' 75
16. Melanochromis johannii (mbuna) 60
17. Black-Ghost-Knife-Fish 55
18. Tetraodon biocellatus 60
19. Rainbow fish (Melanotaenia boeseman/lacustris/maccullochi) 40
20. Apistogramma gephyra 70
21. Pelvicachromis pulcher 85
22. Phenacogrammus interruptus - Congo tetra 60
23. Killie fish 45
24. Macropodus opercularis 50
25. Hypancistrus zebra 30
Notele mele pentru candidatii de apa dulce. Gata sunt.
O sa aveti si punctajul meu pana diseara..
se pare ca i-am blocat cu pestele ala....de nu stie nimeni ce e.....
..... e frumos tare pentru un peste de apa dulce
Este o treaba doar de timp domnule @kokos, google-ul face minuni, trebuie doar sa stii de unde sa incepi..
Este vorba de o cichlida, o specie de stiuca (pike), mai exact o specie de Crenicichla...
1. Tapajos Red (raul Tapajos - Brazilia)
2. Xingu (raul Xingu)
*Sunt inca probleme de identificare (dupa ce un peste este descoperit, clasificarea poate dura chiar si zeci de ani), deci nu sunt sigur, am gasit mai multe date pe care ti le pun la dispozitie.
http://pikecichlid.com/redtapajos.html
http://pikecichlid.com/xingu1page.html
"The males can grow too large for most aquaria and with the onset of maturity, usually at about 6-7 inches, both sexes lose their attractive orange coloration. The males become a dull grayish green and the females get a wine red belly - both retain red unpaired fins". (Crenicichla Xingu I)
Ce ma fac eu ma cu voi, ca imi mancati tot timpul. Poate ca voi nu stiti dar eu printre altele mai fac si acvarii, dar decand cu postul asta de unde sa mai am timp?
:lol::lol::lol: Kokos saptamana asta nu o sa mai am timp sa ajung la acvariul tau din cauza acestui subiect
:lol::lol::lol: asa ca poti deschide unul la fel de interesant si saptamana viitoare
:lol::lol::lol: spor la treaba si intradevar kokos a avut o idee grozava.
dupa trei interventii de 10 sec o dai cotita?!?!?!? :lol::lol::lol::lol: lasa ca votez eu in locul tau si-n schimb iti trimit o lista cu "restante"....lista o sa contina anexe cu schite, detalii si precizari
:lol::lol::lol::lol::lol: sau ramane la ora obisnuita??? ...... sigur o sa mai vin si cu alte ideei, doar de provocare am nevoie .......
Este o treaba doar de timp domnule @kokos, este bine totusi sa ai idee ce sa cauti..
Este vorba de o cichlida, o specie de stiuca (pike), mai exact o specie de Crenicichla...
1. Tapajos Red (raul Tapajos - Brazilia)
2. Xingu (raul Xingu)
esti tare maestre....este un peste chiar foarte frumos....putem sa inchidem listele??? ca incepe lumea sa dea semne de nervozitate unii pleaca, altii nu mai vin.....etc.... pt cei care "nu mai vin" am niste idei mai speciale
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Din partea mea da... putem sa trecem la treaba
In final se vor puncta doar cei 25 de pesti, cum a facut Cezara?
acum sunt doua variante.....ori mergem pe lista pe care a punctat Cezara.....ori o completezi cu ce pesti crezi ca mai merita sa fie introdusi si ar fi pacat sa nu fie in concurs. (si ulterior ii puncteaza si Cezara)
decide tu, te rog!
Fratilor si cumnatilor, sa`mi zici si mie unu ce peste e ala pinklined coralis...ca ori sunt blonda sub acoperire, ori google meu nu mai functioneaza cum trebuie, ca nu`l gasesc.
Pagini « 1 … 12 13 14 15 16 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Cei mai frumosi pesti din lume top 10