Re: Caut un film bun?!
La ce este p'aici am sarit )
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
La ce este p'aici am sarit )
ce sa-i facem,sarim de la un subiect la altul..ne chat-uim :lol:
Bogdi, hai da te rog un ochi la incepatori...
Merci!
Vezi si...
The boy in the stripped pijamas ...
Zwartboeck - super film asa ca niste sugestii...
Da...:)) amuzant, cam asa a sunat si dezbaterea noastra de dupa film, dar n`am putut ajunge la un consens. Interesant ar fii sa citim o "recenzie" de baza, scrisa de cineva care a avut acces la ideea initiala, asa s`ar clarifica total lucrurile.
Shutter Island.....tipul era sau nu nebun?
Parerea mea: A fost, s-a vindecat, apoi s-a prefacut pentru a muri.
E buna si teoria ta Dane...cum a zis si Paul,cert e ca l-au dus la far :lol::lol:
Va recomand si eu o comedie buna si noua : The Bounty Hunter
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=czXE0aALfek[/youtube]
Nu mai are nimeni nici o sugestie pentru film?!
uitate pe digi steaua 1 - brasov 0
nu sunt asa mare microbist ...ma uit din cand in cand doar la meciurile mai importante
Legion
l-am vazut
green zone
old dogs
from paris with love
chance pe dance
fake identity
shutterisland
bitch slap
the spy next door
sherlock holmes
edge of darkness
tooth fairy
:lol::lol: tb sa gasesti ceva
green zone - vazut
old dogs - vazut
from paris with love - vazut
chance pe dance - vazut
fake identity - pare interesant
shutterisland - vazut
bitch slap- pare ceva de capul lui
the spy next door - naspa
sherlock holmes -vazut
edge of darkness - vazut
tooth fairy -vazut
ms kokos...sugestiile pot sa curga in continuare
love for sale
make it happen
adulthood
speed racer
the time travelers wifesurrogates
the ugly truth
my year without sex
drag me to hell
never surrender
confucius
he' just not that into you
cop out
valentine's day
the bounty hunter
frat party
love for sale - vazut
make it happen - vazut
adulthood - pass
speed racer -pass
the time travelers wife - vazut
surrogates- vazut
the ugly truth - l-am scos sa ma uit
my year without sex- pass
drag me to hell - vazut
never surrender - vazut
confucius - vazut
he' just not that into you - vazut
cop out - vazut
valentine's day - vazut
the bounty hunter - vazut
frat party - il scot sa ma uit
ms mult Kokos
Sugestiile pot sa curga in continuare...am mult timp liber
Acum am vazut Grand Torino cu Clint Eastwood.
Daca cumva nu l-ai vazut... eu spun ca merita!
Si inca ceva,... spune-ai la moment dat ca iti trebuie o anumita dispozitie sa te uiti la un anumit film...
Te contrazic!
Daca e un film bun, in 10 minute ti-a captat atentia si nu te duci de langa el pana nu vezi sfarsitul... Eu asa zic..
poate la tine functioneaza dar eu sunt altfel..nu toti functionam dupa celeasi principii
Nu totdeauna am dispozitia necesara sa ma uit la o drama sau un thriller,sa zicem...astazi sunt foarte bine dispus si am chef sa ma uit la un film mai digerabil,sa zicem o comedie la care sa ma relaxez si sa ma bine dispun in continuare
Deci,depinde de starea in care ma aflu(ce chef am)...poate sa fie cel mai bun film "ever" ca tot nu ma uit..sa-ti dau un exemplu acum 1 luna si ceva am scos filmul "The Hurt Locker"(un film bun,mare castigator la Oscar) pe care nici pana acum nu am avut chef sa-l vad,pentru ca nu ma intereseaza prea tare tema filmului,cel putin nu in momentul de fata..deasta spun,daca nu am dispozitia necesara,nu ma uit la film nici 10 minute,nici macar nu il i-au in considerare pentru ca pur si simplu nu am chef de el
poate la tine functioneaza dar eu sunt altfel..nu toti functionam dupa celeasi principii
Nu totdeauna am dispozitia necesara sa ma uit la o drama sau un thriller,sa zicem...astazi sunt foarte bine dispus si am chef sa ma uit la un film mai digerabil,sa zicem o comedie la care sa ma relaxez si sa ma bine dispun in continuare
Deci,depinde de starea in care ma aflu(ce chef am)...poate sa fie cel mai bun film "ever" ca tot nu ma uit..sa-ti dau un exemplu acum 1 luna si ceva am scos filmul "The Hurt Locker"(un film bun,mare castigator la Oscar) pe care nici pana acum nu am avut chef sa-l vad,pentru ca nu ma intereseaza prea tare tema filmului,cel putin nu in momentul de fata..deasta spun,daca nu am dispozitia necesara,nu ma uit la film nici 10 minute,nici macar nu il i-au in considerare pentru ca pur si simplu nu am chef de el
))eu am plecat la bucatarie dupa primele 15 minute. Am fost urmata de iubit, apoi a venit cumnata, apoi cumnatul. Lol. Chiar mi s-a parut slab filmul asta (...hurt locker)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!