Re: Plantat 320l
pai unde sa o postez frate? :smoke
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Plantat 320l
Pagini « 1 … 6 7 8 9 10 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
pai unde sa o postez frate? :smoke
...personal nu am folosit acele manute,desconsider existenta lor cat si capacitatea de a desemna laitmotivul existentei lor ...nici macar in gluma :-O
In sfarsit a scris cineva ceea ce gandeam si eu..
Mai ales ca "manutele" imi amintesc de gladiatori... :fp
De parca cineva ar condamna.. sau ar salva...
Mna.. ce sa facem noi.. Narcis trebuie sa ne obisnuim cu ele..
Si acum.. sa-l cautam pe Paul.. pe internet..
narcis.b A scris:...personal nu am folosit acele manute,desconsider existenta lor cat si capacitatea de a desemna laitmotivul existentei lor ...nici macar in gluma :-O
In sfarsit a scris cineva ceea ce gandeam si eu..
![]()
Mai ales ca "manutele" imi amintesc de gladiatori... :fp
De parca cineva ar condamna.. sau ar salva...
Mna.. ce sa facem noi.. Narcis trebuie sa ne obisnuim cu ele..Si acum.. sa-l cautam pe Paul.. pe internet..
Ordonați! :sok
Ioi....l-am gasit, este pe simpatie.ro a 3a pagina de jos in sus....tare simpatic Paul asta :noroc
Ioi....l-am gasit, este pe simpatie.ro a 3a pagina de jos in sus....tare simpatic Paul asta :noroc
m-am mutat demult pe swinger.de :pp
"Râmnicu Vâlcea: Arabela Paul, fotomodelul care practică jiu-jitsu ..."
Asta mi-a dat google.. am pus paul rm valcea..
Avatar A scris:Ioi....l-am gasit, este pe simpatie.ro a 3a pagina de jos in sus....tare simpatic Paul asta :noroc
m-am mutat demult pe swinger.de :pp
Traiesti periculos mai Paul....te-ai saturat de timizii de romani, a ? Ai trecut la greii din .de
Tare aia Lucia
la limita! :smoke hai sa-ti trimit poza
Paul da esti om greu! te cauta lumea pe google!Ca maine ...PMurile vor face anticamera sa fie verificate pana ajung la tine...
la limita! :smoke hai sa-ti trimit poza
Paul
ma gandesc acum dupa ce-am vazut pozele, mai ales a 2a, ce tare m-as distra cu tine intr-un club
nebunule
shoturi de tequilla fara numar si dansuri pe bara ?! o nimica toata !!!!!!!!!
Deci Paul ziua la pescuit si noaptea la bara,Desfranatule!!
:noroc
sunt mai vechi o țâra....acum sunt mai macho
fac și spagatu'
Narcis
Imi place ca in loc de "DOREL" sau "NYCU" de pe acea pancarda de pe parbriz scrie VIP :noroc
Uf...n-am mai postat de mult foto,asta si pt ca am fost ocupat sau plecat,se vede si dupa acvariu ca nu a mai primit atentia cuvenita...Deci un inceput,slabut de 'olandez":
Stiu ca nu e cum v-ati obisnuit sa vedeti la mine...e lipsit de buturugi,stanci si alt decor stufos,mai tarziu dupa ce se dezvolta suficient poate vor apare ceva crengute...pana atunci mai e cel putin o luna...mai trebuie sa soseasca si vedeta olandezului ,Ludwigia Cuba :apl
Mna asa vreau si eu sa-mi arate acvariul,sa aiba aspectul asta de neingrijit
...SUPERB! :noroc ^:)^
Da,da,da...vorba ta cam subțire și neglijent! Iar dau cu distonocalm!
Superb! :sok :apl
Pai iti trimit buchete de plante in septembrie cand renunt la 'olandez"...ce mare problema Bogdane!
Apoi urmeaza sa ajung la mana lui merlin ,pentru verdeturi marunte...si el le are pe cele mai celebre ,caci vreau sa fac un setup nou, cel mai "nature" posibil,unu chiar "rau"!
Treci si tu la ceva mai greu,macar un Sedativ PC,daca nu vreo doua "jointuri" :stupid :pp :noroc
Pagini « 1 … 6 7 8 9 10 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Plantat 320l