Re: sal ma numesc costi si vreau sa incep de la zero
nota 100:D felicitari
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » sal ma numesc costi si vreau sa incep de la zero
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
nota 100:D felicitari
in sfarsit ,am scapat de riccia care ma exaspera la maxim.:lol:
cu aceasta ocazie am refacut putin partea stanga a bazinului,si iata ce a iesit.
De ce te exaspera riccia?
Se ridica la suprafata apei ?
nu se ridica , pentru ca nu o lasam , dar faptul ca trebuia tunsa aproape la doua zile ca sa o tin unde vroiam eu ma adus in aceasta situatie. oricum eu vroiam de mult sa scap de ea, dar din cauza sotiei careia ii placea la nebunie aceasta planta am mai tinut-o, acum am convins-o sa o scot definitiv. frumoasa...... frumoasa, dar pe munca mea.
motivul pentru atractia ei de riccia ? iata o parte din frumusetea ricci-ei in foto.
inca una.
Mda..
Asta daca ai CO2...
normal, se stie.
Scuze ca scriu si eu dar va subestimez pe toti acestia care aveati acvarii atat de frumoase, iar mie nu-mi reuseste nici cum sa fac unul
am si eu o intrebare....
riccia poate trai daca nu ai Co2 ?
doar o perioada foarte scurta de timp, dupa care se duce.
Scuze ca scriu si eu dar va subestimez pe toti acestia care aveati acvarii atat de frumoase, iar mie nu-mi reuseste nici cum sa fac unul
nu este nici o problema, toate acvariile sunt frumoase in felul lor, chiar si al tau .
doar o perioada foarte scurta de timp, dupa care se duce.
ms ca mi-ai zis
Bine ai venit .
Ape cat mai limpezi si pesti sanatosi .
Bine ai venit .
Ape cat mai limpezisi pesti sanatosi .
ms, dar sunt de ceva vreme pe aici.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » sal ma numesc costi si vreau sa incep de la zero