lup cosmin A scris:Frumos lotus dar și restul de plante mie chiar îmi place.Se vede ca îl intreti foarte bine.Sa ai noroc și bafta de el.Te așteptam în concursurile de pe acvarii de vis ca sa te putem vota :sok
Multumesc de aprecieri. In concurs nu pot sa ma inscriu cu aceste fotografii pentru ca mi frica sa nu se strice PC-ul adminului de site cand le-o primi
. Am sa incerc sa intru in concurs cat mai repede.
ionutz.m A scris:Buna Ziua! Frumosi scalari ce varsta au perechile?Sa-ti traiasca!
Perche formata din cel galben si cea neagra voalata are in jur de 1an si vreo 8-9 luni. Iar cealalta pereche pe care am primit-o cadou eu zic sa tot aiba undeva in jur de 2ani si vreo4 luni, pentru ca sunt mult mai mari decat ai mei.
ady vladutz A scris:vad ca si la tine au inceput sa se inegreasca crengile....si ale mele fac la fel....pacat ca nu raman maronii!
Sncer sa fiu nu ma deranjeasa asa de tare. Probabil asta este singurul lucru in minus pe care il gasesc eu la acvariul meu, in rest eu nu vad altceva
Totusi cred ca o parte din meritul pastrari lor cat mai natural posibil se datoreaza melcilor pomaceea si lui "Tzocanel"
(asa ii zice nevasta-mea ancistrusului)