Re: acvariul meu amarat !!!
Acvariul tau arata ca si graficul unei functii inverse.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu amarat !!!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Avand in vedere ca ajung la acvariu doar in weekend si cateodata doar al 3-4 saptamani, iluminare doar de la un Osram 865 de 18W, fara fertilizare macro doar micro si aia doar de vreo 2 saptamani...nici nu ma pot astepta la mai mult :stupid
Multam de incurajare Paul :noroc
P.S.Da, cu pozele "e mai greu sa-mi aduc de la lucru DSLR-ul " ca sa citez un coleg , dar promit ca o sa ma stradui sa-i fac cateva poze peste vreo luna de zile cu un aparat foto bunicel
, asta daca nu cumva vine sfarsitul lumii intre timp si imi strica toate socotelile
Uite ma cine stie sa aprecieze arta
Acvariul arata asa?! sau ce e in el ?!
P.S.sper sa se transforme intr-o functie crescatoare, desi nu-mi dau interesul destul dar poate am si eu norocul pescarului :stupid
Bogdane, mie mi se pare foarte important ca ai revenit la acest hobby si ai lasat in urma problemele care te-au determinat sa renunti temporar. In rest, ai destula experinta sa ne incinti cu un acvariu frumos. Succes! :noroc
Multumesc pentru incurajare! tin totusi sa-ti mai multumesc pentru ca mi-ai fost aproape pe cat s-a putut, ca m-ai ascultat si m-ai sfatuit...Un adevarat prieten! ^:)^
Foarte fain acvariul, deja te invidiez ! Astept cu nerabdare episodul 2 din nelu si doina ! :noroc
Multam Mircea , o sa vina si episodul doi cam peste o luna de zile, nu de alta dar vreau sa le pregatesc o noua scena sau macar s-o imbunatatesc :stupid
Ma plictiseam si m-am gandit sa repun background-ul vechi, desi as fi vrut ceva mai pe caramiziu, merge si asta ca se aseamna cu, culoarea pietrelor
Ma plictiseam si m-am gandit sa repun background-ul vechi, desi as fi vrut ceva mai pe caramiziu, merge si asta ca se aseamna cu, culoarea pietrelor
Tie iti place?
Daca da, lasa-l! Daca nu....
Mno.. asa face omul.. cand n-are de lucru isi face...
Mie imi placea mai mult fara acel background.
Roca aceea aduce mai mult cu ... roca de munte, iar tu cred ca vrei sa dai alta nota acvariului tau.
Sau vrei sa scoti pestisorii astia si sa pui carasi?
Nici mie nu prea imi place dapoi restu de prin casa zic ca e mai bine
...acuma imi e si lene sa-l mai dau jos, il las o spatamana, doua si apoi jos cu el
:apl
Am vrut sa pun un background negru dar nu am gasit nicaieri si singurul magazin la care cred ca este era inchis azi, dar si maine e o zi si o noua plictiseala
:pp
Am facut si eu un update si am trecut la un acvariu Eheim 126 litri brut
- Lumina: 2X18W Osram 865 la care urmeaza sa pun si refelectoarele, in viitor urmeza sa mai umblu la instalatie
- Filtru exteren: TetraTec EX700
Substrat: Nisip Dekoline Nero + Putin Manado
Acvariul a fost setatat aseara, deci nimic nu este batut in cuie!
P.S.Radu multumesc pentru plante!!! :noroc , au ajuns ele cam sifonate dar sper sa le "revergorez" eu cumva
P.S.2.Paul nu te-am uitat si te astept si pe tine cu cateva plantute
P.S.3. Poze facute cu telefonul aseara, deci calitatea pozelor lasa de dorit
Felicitari Bogdanele... :apl
Un inceput frumos si promitator. Astept evolutii viitoare si poze noi. Sa auzim numai de bine! :noroc
PS: Sa-mi spui cum sa procedez cu spraybarul, ca sa ajunga la tine cat mai repede.
Ms Andi de incurajare
Salut Frumos acvariu . Ce planta este aia mica din fata Marsilea sau Glosostigma ca nu-mi dau seama?
Chiar e frumos! Bravo!.Imi place!
Salut Frumos acvariu . Ce planta este aia mica din fata Marsilea sau Glosostigma ca nu-mi dau seama?
Chiar e frumos! Bravo!.Imi place!
Va multumesc amandurora, dar acvariul nu mai e chiar la inceputuri si arata cam asa la ultima sedinta foto:
http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/11074/hz-jungle/
P.S. Marius cred ca zici de Marsilea hirsuta pentru ca Glosso nu aveam cand am facut respectivele poze
Am intrebat pentru ca am si eu marsilea si vroiam sa stiu cum merge la tine.
Ape limpezi!
Mai ce pot sa-ti zic e ca merge bine, defapt e singura care merge bine deocamdata la mine in acvariu )...am reusit sa fac un covor destul de frumos cu ea dupa ce am scos toata Glosso
Mai arata-ne și noua cum a evoluat acest setup colega.Nu tine doar pentru tine
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu amarat !!!