Re: Acvariul meu
Si ca sa vezi ca nu am nimic de ascuns pun si o captura cu desktop-ul meu... banuiesc ca ma reprezinta
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Si ca sa vezi ca nu am nimic de ascuns pun si o captura cu desktop-ul meu... banuiesc ca ma reprezinta
ntru mine
Sa-ti dau totusi un indiciu: am HDD-ul plin de filme
Ntz ntz ai grija ca ai multi prieteni, cu legea asta a pirateriei, dar sunt sigur ca toate sunt cumparate si le-ai copiat pe HDD ca sa nu zgarii dvd-urile...
Filme radiologice Mircea, pff deloc nu te prinzi
poti sa-mi spui te rog ce volum are acvariul tau? am vazut ca si tu ai avut in trecut discusi.. ms!
Acvariul mare este setul Eheim AquaPro 80, de 126 litri. Eu am avut discusii o perioada mica
Inca o poza cu cory la odihna
prca ar asta la coada la ceva... ii asteapta vreo surpriza la coltul acvariului? :apl Absolut superbi!
Absolut superbi!
Mersi, acum cory socializeaza pentru ziua de maine cand vor alerga pe geamuri iar... cum le fac schimbul de apa, cum se pun pe depus
Mai pun 2 poze.
Va prezint gibiceps-ul meu, care momentan se afla in acvariul unui prieten... ce dimensiuni credeti ca are?
PS: Precizez ca filtrul din imagine, de deasupra pestelui, este un Eheim Aquaball 2210, cu dimensiunile: diametru x inaltime: 96 x 214 mm.
wuw uriasul din adancuri :fbr 20-23 cm lungime?
wuw uriasul din adancuri :fbr 20-23 cm lungime?
:omfg, incearca o formula de cel putin 40cm...
onutzzzu A scris:wuw uriasul din adancuri :fbr 20-23 cm lungime?
:omfg, incearca o formula de peste 40cm...
Si dumneavastra considerati ca ala e peste???..e balaur :fbr
Mie sincer mi se pare cel mai frumos peste/balaur
Intradevar nu am nici o obiectie in acest fel...dar nu are si el o navasta sau sot depinde de sex...sa faca puiuti poate ajunge si vreo 1 pe la minte :fbr
Specia asta este foarte greu de reprodus, au nevoie de mâl in care-si fac masculii tuneluri lungi de aprox 80-100 cm... chiar mai adanci.
Pff naspa oricum superb exemplaru ..
Si mai am o intrebare si gata ...:
-am vazut intr`un clip postat aici ...ca aveti o planta "lunga : in acvariu ma refer inalta cu frunze late de 4-5 cm si pe frunze parca ii incretata ..cum se numeste ca am si eu doua plante mature la fel si nu stiu cum se numesc..
Cryptocoryne crispatula "Balansae", dar nu au frunzele asa late cum spui.
Pai singurele tunsori care le fac sunt cand mai tai din frunze la crispatula (sunt multe), in rest asa l-am lasat
Iti dau cu cea mai mare placere windelov :fok
Este "salbatic" nu biotop, adica am plante din Asia si pesti din America de SudPS: Acum un an arata cam asa (am vrut initial sa-l fac acvariu de asiatici):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iMTlgZ2CocY&feature=plcp[/youtube]
despre planta asta care se vede cu frunze late in video zic
Vreau sa va arat, din acvariul unui prieten, o femela de Corydoras paleatus albastra... de 8 cm!!!
PS: Despre pestii din aceasta specie se spune ca ajung la 7 cm!
Vreau sa va arat, din acvariul unui prieten, o femela de Corydoras paleatus albastra... de 8 cm!!!
PS: Despre pestii din aceasta specie se spune ca ajung la 7 cm!
Intrebarile care se impun: de unde ii are si daca se pot procura?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu