121

Re: excremente ciudate

vai ai din aia patati si frumosi :X:X
Mimi presupun ca e cea de langa Jimmy nu? big_smile
Ce voaluri, ce eleganta si cata milogeala big_smile nu strica sa incerce sa iti inmoaie inima nu? tongue doar sunt escroci sentimentali nu?

Lasa ca maine sigur primesc papa bun, ca si ai mei big_smile

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

122

.. daaaa, maine sigur vor primi...

Mimi, e cel fara voal, Siri e cea patata, iar Nemo e cel roscat... basculita e Jimmy

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

123

Imi vine sa il pus pe Jimmy pe basca lui cea mica, dulce mai este. cei doi voalati sunt incredibili de frumosi, mai mare dragul sa te uiti la ei. Cred ca esti tare mandra de ei smile

Take it from me
Under the sea....

124

Te rog sa imi spui cand intri daca sarea pentru mazare trebuie sa fie neaparat neiodata pentru ca nu am gasit.. si de cate ori sa ii hranesc? ma gandeam de 2 ori cate putin dim si seara.

mersi mult si un inceput de week-end placut tuturor smile

Take it from me
Under the sea....

125

Scuze... dar iar au venit niste prieteni in vizita... smile
La noi e ca la gara, ... lol "sunteti acasa? Venim la voi..."
De fapt, de obicei la noi in fiecare seara vine cineva... smile

Daca nu ai sare neiodata, nu pune...
Iei mazarea congelata... pui vasul cu apa sa fiarba, cand clocoteste pui boabele in ea...
Restul e ca si la gatitul mancarii pt noi, ... iei cu o lingura, testezi... cand ti se par boabele moi, adica strangi de ele si iese piureul, e Ok.
Atentie ca e calda.. smile

Intr-un paharel de sticla, te apuci si pui miezul a.. vreo 12 bobite de mazare zic eu.. am numarat vreo 26 de pesti + 2 melci... eu zic ca nu e mult.. ca ai si sanitari.

Acum iti spun  "un secret" pe care l-am descoperit si eu dupa indelungi batai de cap...
Miezul acela de mazare pus in pahar se clateste de cateva ori cu apa (altfel pudra aceea fina murdareste apa). Adica pui apa misti paharul ca sa agiti, arunci apa cu grija sa nu pierzi mult din continut... tot asa de cateva ori..

Desi, cred ca maine... la cat sunt de flamanzi... nu va fi nici o problema cu particulele fine.. lol smile
La tine, ai noroc, ... ca tot se gaseste cineva sa o pape... lol

Abia astept sa "vad" (citesc) maine cum s-au comportat...

O seara buna si numai bucurii...

A ! era sa uit,... cand te duci la tara undeva... opreste-te la magazinul satesc.. acolo au de obicei sare neiodata pt muraturi.

Nici eu nu gasesc sare neiodata in Oradea,.. am noroc, ca maica-mea s-a mutat la casa la 30 Km de oradea, si acolo gasesc... lol 
lol
In schimb de cate ori ma duc in Ungaria, cumpar... pe raft au vreo 4 -5 feluri de sare: iodata, neiodata, cu calciu, potasiu... etc.
Doamne, oare unde o sa ajungem cu tara asta?... sare sa n-avem...

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

126

Toti Biskitzii iti multumesc pt gandurile bune!
Sunt tare incantati... smilewink

Si noi va dorim "Noapte Buna!" si multa, multa sanatate si bucurii!

Si eu sunt mandra, trebuie sa recunosc, mai ales ca cei care-i stiau de cand erau mici, imi spun ca au mai crescut, sau ca ala are codita mai mare, sau cat de mult i-a crescut bascuta lui Jimmy...

127 Editat de allexya (2010-02-20 14:07)

Buna dimineata fete si pestisori, ne-am trezit foarte veseli in dimineata asta caci s-a facut lumina big_smile

Tanti aia care se tot uita la noi a fiert dis de dimineata bobite verzi de mazare la care ne-am uitat foarte sceptici cand ni le-a pus in apa, dar cand am vazut ca era incapatanata sa nu ne dea altceva, am zis hai sa mancam si d-astea..

Se bateau si 3 pe o bucata mai maricica ramasa nesfaramata. Sanitarii nici nu s-au uitat la mazare, au dat cu nasu prin nisip si s-au retras intr-o planta. Ancistrusii nu si-au parasit geamul.

In schimb grupul imbatabil Batman si Robin (2 mici molly) au decis sa manance tot ce prind in cale. Nici nu am avut nevoie de sanitari, au curatat pestii pietrisul de minune lol

Nu le-am pus toate bobitele, restul ramane pe diseara.

Va multumim de urari si la fel va dorim si voua big_smile o bascuta cat mai mare si voaluri cat mai frumoase big_smile aa si multe planute big_smile

Take it from me
Under the sea....

128

intra pe acest link http://www.jbl.de/?lang=en si vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale....vezi ca are si un spital on line, foarte interesant

129

Vai ce ma bucur... lol

E normal sa fie putin sceptici... fiind ceva nou ...

Nici mie nu-mi place sa testez mancaruri noi... lol
Parerea mea este ca o data pe saptamana le poti da si tu mazare...
Saptamana asta eu am testat frunze de salata verde.
Am fiert-o pana cand se rupea cu furculita, apoi am tocat-o cu un cutit, (ca si vinetele).

Ce spectacol am avut... Cata bucurie...

Daca azi le vei da tot mazare, maine poti sa treci pe meniul normal, doar ca ar fi bine sa le diversifici hrana. In fiecare zi altceva... si atunci nu vor mai suferi de constipatie.

Toate cele bune smile , si cand am sa pot, am sa verific, ce s-a mai intamplat.

130

Si ai mei(Acistrusii, SAE pana si black ghost) sunt innebuniti dupa mazare. Tot Lucia mi-a dat si mie ideea:D

131

Si ai mei(Acistrusii, SAE pana si black ghost) sunt innebuniti dupa mazare. Tot Lucia mi-a dat si mie ideea:D

Ma bucur sincer!
Pana la urma,... in mediul lor natural, ar avea o gramada de "verdeata" nu?

132

e nebunie cu mazarea asta, se mai gaseste in comert? tongue
...Lucia nu incerc sa te atrag in nici o discutie lol:lol::lol:

133

Pai... mazarea are produce numai efecte pozitive... lol
are efect laxativ... lol

Pentru noi are efect relaxativ, daca le-o administram pestilor...

lol

134

saracii pesti sad, cred ca adunati dupa ei cu lopata daca mazarea asta are efect laxativ lol:lol::lol:

135

Lasand gluma la o parte,... decat sa moara... din cauza septicemiei...

136

au septicemie???? ....imi pare rau nu am stiut! mai au vreo sansa????

137 Editat de Lucia (2010-02-20 21:43)

pelly67 A scris:

au septicemie???? ....imi pare rau nu am stiut! mai au vreo sansa????

Nu... Doamne fereste!

Astia n-au... erau doar constipati... si atunci apelam la laxativ natural si gustos...

De-aia se administreaza in weekend! lol lol lol

P.S. A fost un caz, daca vrei sa te uiti numai asa pt imbogatirea cunostintelor, la incepatori undeva, postat de userul @aqua. A pus el acolo o fotografie... Ceva cu "solicit ajutor urgent"

138

m-am linistit! ce tie si cu bolile astea:)

139

ai mei ancistrusi si SAE nici nu se ating de mazare lol doar molly, nepretentiosi, si tetrazona infuleca in disperare. Le-am pus putina mazare si acum seara si putine tubi uscate de la JBL. le-am dat putin de tot. Cred ca pestii astia au invatat cand erau mici ca "trebuie sa termini tot din farfurie" chiar daca nu iti e foame lol

Am 2 ancistrusi, unu e f mare, celalalt mic si pricajit pentru ca cel mare nu il lasa sa manance si il alearga mereu ce sa fac ca sa se impace? ma tot gandesc sa il dau pe cel mare

Take it from me
Under the sea....

140

update la starea pestilor: astazi le-am dat mancare congelata si putine boabe pentru sanitari care erau lihniti.

Puncte tot au, incep sa cred ca nu e gris.. Nici un alt pestisor nu are nici un punct. Pun poze.

http://i295.photobucket.com/albums/mm140/allexya21/P2210003.jpg
http://i295.photobucket.com/albums/mm140/allexya21/P2210002.jpg
http://i295.photobucket.com/albums/mm140/allexya21/P2210001.jpg

Take it from me
Under the sea....