Re: excremente ciudate
Lucia de cand voiam sa iti laud poza de la avatar, te prind in sfarsit
Oamenii astia tre batuti la sange, chiar asa nu au strop de minte? Ce nenorociti doamne... Si daca ajung sa fie muscati de un caine chinuit tot cainele e de vina, nu oamenii care l-au torturat.
Stii ca eu tineam mult la pestii mei si am zis ca ii dau sa le fie mai bine, sa fie liberi. Mai ales in acv de 500l deja ii vedeam boieri.
Bine ca intre timp am spalat frumos tot pietrisul, am amenajat altfel plantele. arata mult mai bine si au mai multicel loc.
Am si maternitatea cu Rambo al meu care astazi a facut tumba in acvariul mare de am zis ca mor.
Sunt ei aglomerati, ma chinui eu de innebunesc cu suspensiile din apa, dar folosesc bacterii vii Tetra Bactozym sau Sera Nitrivec la fiecare schimb de apa, in caz ca de vina este deciclarea, sa o pot combate cat mai rapid sau sa o previn. Imi este rusine sa recunosc dar nu am bani de teste, mi se par oribil de scumpe, pe cat de necesare. Dar nu am bani de ele asa ca vor trebui sa astepte.
Cum mancarea congelata murdareste apa, o pun intr-o sita si apoi intr-o galeuta cu apa o topesc o curat bine si le dau putin cate putin.
Imediat ce ma angajez le iau si filtru extern, poate scap de suspensiile din apa.
Uite pun o poza cu noul decor Scuze de apa tulbure dar este de la Sera Nitrivec
Pe fundal se vede si Baby Fishie rambo
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....