Re: Acvariu 500 plantat
astept cu mare interes pozele
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Acvariu 500 plantat
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
astept cu mare interes pozele
Radu,fac greva! Da-ti cu apa rece pe fata,si vino-ti in fire! Care te-a suparat? Zi ca punem mana de la mana si ne ridicam care cu furci care cu topoare...normal ca avem traditie istorica in astfel de rascoale! :lol:
Foarte fade topicurile fara sarea si piperul cuvintelor tale!
Abia astept sa vad discusii!
Radu,fac greva! Da-ti cu apa rece pe fata,si vino-ti in fire! Care te-a suparat? Zi ca punem mana de la mana si ne ridicam care cu furci care cu topoare...normal ca avem traditie istorica in astfel de rascoale!
:lol:
Foarte fade topicurile fara sarea si piperul cuvintelor tale!
Abia astept sa vad discusii!
De multe ori imi este foarte greu sa ma desprind de atmosfera cotidiana, plina de stresul luptei pentru existenta si sa intru in atmosfera forumului, care este un adevarat medicament pentru mine. Nu ma pling, sint destul de stapin pe mine insumi, dar citeodata ma descurajeaza foarte tare atitudinea unor colegi pentru care polemica ieftina este unicul scop in discutiile pe care le poarta. Nu este ceva personal, nu mi se intimpla mie, dar este neplacut sa vrei sa intervii intr-o discutie si sa-ti fie teama ca poti deveni tinta unei astfel de atitudini. Nu vreau sa dezvoltam subiectul, sa nu se creada despre mine ca sint... prea sensibil
Pozele cu noile achizitii le voi pune in citeva zile, deocamdata "minunile" sunt in carantina, le-am cumparat de la "sursa nemultumirilor" lui kokos si nu vreau sa patesc ca el
si acum lui raducu i se potriveste urmatorul proverb:Daca nu ai un batran, cumpara-ti, si daca ai sa-l.... cinstesti. :lol::lol::lol::lol:
Auzi Radule,Coco te-a scos deja la pensie,adica striga :palaria si bastonul dvs.dom` Radu .:lol::lol:
nu am facut referire la anii ci la intelepciunea acestui om. eu unul am stat de vorba la telefon cu el si am ramas placut surprins despre faptul ca stie intotdeuna ceea ce vorbeste si vorbeste exact cat trebuie.
Nu e rau deloc , e chiar super si pesti sunt frumosi fara piper very good !
piperul apare indeosebi spre maturitate ,la varietatile derivate din pigeon ,daca sunt tinute in plantat sau in steril cu fundal inchis la culoare.
Auzi Radule,Coco te-a scos deja la pensie,adica striga :palaria si bastonul dvs.dom` Radu .:lol::lol:
Narcis, si voi toti ceilalti prieteni, este adevarat ca am o virsta respectabila (nu venerabila). Pe de o parte imi pare rau dar gindindu-ma ca fenomenul este implacabil si nu iarta pe nimeni, ma consolez la gindul ca totusi mai am destul timp de petrecut in lumea asta si implicit alaturi de voi. Cel mai important lucru este sa traiesti cu intensitate si sa faci in asa fel incit, sa nu regreti prea multe si daca nu poti face un bine celor din jur, macar sa nu le faci rau. Bogdan (bogdivaio) va zice iar, ca am inclinatii filozofico-preotesti.
Nu e rau deloc , e chiar super si pesti sunt frumosi fara piper very good !
Multumesc mult, insa vreau sa-ti spun ca, mai ales 3 dintre pesti au ceva piper, am fost destul de "dibaci" sa fac pozele in asa fel incit sa nu se vada.
piperul apare indeosebi spre maturitate ,la varietatile derivate din pigeon ,daca sunt tinute in plantat sau in steril cu fundal inchis la culoare.
Nu vreau sa te contrazic, eu am pus o intrebare aici pe forum, legata de aparitia piperului pe discusi si raspunsurile au fost cu totul altele. Singurul lucru de care sunt sigur, este ca piperul apare si la exemplare cu dimensiunea de 4-5 cm, asa cum am observat chiar la pestii mei. Cred ca importanta fundalului este data de contrastul pe care il face cu culoarea pestilor, moment in care scoate in evidenta eventualele pete (piper).
Replica "palaria si bastonul dumneavoastra" apare intr-un film de acum aprox. 40 ani, cu Iurie Darie. El avea un robotel care rostea aceste cuvinte, la venirea sau plecarea musafirilor.
Asa cum am promis, pun citeva poze cu ultimele achizitii: Solid Gold. Din pacate nu am putut prinde in nici un cadru toate cele 3 exemplare impreuna.
1
2
3
4
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Acvariu 500 plantat