Re: ....din putul gandirii
"trebuie neaparat sa iei neoane cu capac !" vreau si eu deastea ! am tot cautat frate de juma' de an dar nu gasesc, prin hornbach am auzit ca mai aduc :-O
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » ....din putul gandirii
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
"trebuie neaparat sa iei neoane cu capac !" vreau si eu deastea ! am tot cautat frate de juma' de an dar nu gasesc, prin hornbach am auzit ca mai aduc :-O
Da da insa trebuie sa fi foarte dibaci si iute ...le baga numai pe inserate ,prin dos! :frogp
"vezi ca in timp o sa observi ca o sa se lasa daca e asa !atunci trebuie neaparat sa o schimbi !si va fi obositor !
daca sti ca masa aia rezista(nu suntem noi in masura sa iti criticam lucrurile din casa) poti sa il ti dar muta-l ca bate lumina solara si daca e pune si o paturice ceva de genu' ca arata urat asa parca ar sta pe un scaun !"
Mereu am considerat ca acvaristica este noul tip de fitness, de cand m-am carat 2 statii de autobuz cu 15 kg de pietris in brate
de ce obositor? lasa, face bine la deltoizi
dar vreau paturiceeee!!!
deci gata, ma las de acvaristica daca nu fac rost de una, ce naiba, nu sunt la moda dom'ne fara!
poi daca iti trebuie paturice se fac la noi la tara la razboi..sunt clasa I ,nu trece deloc lumina prin ele,iti faci bezna pt acvariu si algele nu au nici o sansa
din alea care inteapa?
poi inteapa algele mai Paul ce sti tu...si lumina daca trebuie
pled din d-ala gros de lana imi trebuie
sa linistesc o data pentru totdeauna soarele asta obraznic care nu isi stie locul si bate in acvariul meu
Eu zic sa`ti tragi direct jaluzele ca`s mai trendy...paturicea e din trendul` trecut
Termetrul este cu cristale ( cred ): un fel de fasie de plastic lipita de geam care se inverzeste la temp....Plantele : habarnam ce specie este fish-biggrin ..... fish-biggrin
:noroc
eu acuma vad ca ma citati ..
ce am spus ceva aiurea ?
ce perle am mai spus ca tot ca tot ce am spus e adevarat ? ce va amuza asa ? hai ca va zic si eu o perla !
eu acuma vad ca ma citati ..
ce am spus ceva aiurea ?
ce perle am mai spus ca tot ca tot ce am spus e adevarat ? ce va amuza asa ? hai ca va zic si eu o perla !
de ajuns aqua ca te invidiaza divertis show
de ajuns aqua ca te invidiaza divertis show
![]()
sa ma invidieze si OTV-ul eu vreau sa stiu de ce ma citati voi aici ?
eu nu glumesc aici !vreau urgent sa imi ziceti de ce ma citati ?
din seria PM primite de la userul "păcăliciul"....AQUA:
"Paul eu acuma observ ceva ...!tu mereu te abati de la subiect(tu si altii,nu o sa ii numesc acuma) si iti place sa ma critici(degeaba)dar nu o spui direct!parca de asta ai venit pe forum ! de cand esti tu pe forum,eu nu mai reusesc sa ma mai concentrez la subiectul original !
eu zic sa iti vezi de acvaristica mai departe deoarece te descurci foarte bine..ai un acvariu frumos si ai tot respectul din partea mea ..dar tu se pare ca ai reusit ,cu toate off-topicurile ,sa declansezi o revolta impotriva mea..
o seara buna si sper sa nu iei prea rau ce ti-am zis !"
.....iar ai fumat :smoke :smoke :smoke :smoke ????
Cunoaste cineva vreun site cu niste teste online de cunostinte in acvaristica? pentru ca vreau si eu sa imi vad invelul in acest hobby frumos pe care il avem cu totii!
again :smoke ....... :smoke :smoke :smoke
Ce tupeu ai sa zici de mine ca zic perle da' tu care nu ai nici un post legat de acvaristica !
eu zic mai intai sa te uiti la posturile tale si dupa aceea sa vorbesti.
toate sunt mistouri la adresa user-ilor... eu zic totusi sa ramai la cafenea :stupid :stupid
Cunoaste cineva vreun site cu niste teste online de cunostinte in acvaristica? pentru ca vreau si eu sa imi vad invelul in acest hobby frumos pe care il avem cu totii!
again :smoke ....... :smoke :smoke :smoke
sunt si din astea dar daca umblai si tu internetul mai mult dupa acvaristica decat sa faci misto-uri .. :stupid :stupid :stupid
Fi atent și notează:
1. Mișto-urile (citez din tine "păcăliciule") sunt doar la adresa ta!
2. Este omniprezent sentimentul (în special pentru tine) ca "limba" gramatica este precum carnea de porc...asa ca înainte de a mai posta ceva citește de doua ori ce imbecilități poți scrie atât ortoepic cât și ortografic (cele doua nu sunt înjurături)!
3. Prezenta ta pe T forumuri de acvaristica și în același timp avertizarea ta nu este întâmplatoare, face parte din existenta "subțire" ca "acvarist" pe care o expui oriunde te afișezi!
4.Cei mai mulți te percep ca "hazliu" și "irecuperabil" ...adevărul este ca ești precum nuca-n perete pentru sportul asta, asa ca pe viitor vezi ce scri și dai drumul în eter!
Fi atent și notează:
1. Mișto-urile (citez din tine "păcăliciule") sunt doar la adresa ta!
2. Este omniprezent sentimentul (în special pentru tine) ca "limba" gramatica este precum carnea de porc...asa ca înainte de a mai posta ceva citește de doua ori ce imbecilități poți scrie atât ortoepic cât și ortografic (cele doua nu sunt înjurături)!
3. Prezenta ta pe T forumuri de acvaristica și în același timp avertizarea ta nu este întâmplatoare, face parte din existenta "subțire" ca "acvarist" pe care o expui oriunde te afișezi!
4.Cei mai mulți te percep ca "hazliu" și "irecuperabil" ...adevărul este ca ești precum nuca-n perete pentru sportul asta, asa ca pe viitor vezi ce scri și dai drumul în eter!
refuz sa ma cert cu tine dintr-un motiv atat de aiurea :sok
paul !asculta ! nu te gandesti ca eu sunt pe acest forum de mai mult timp de cat esti tu ?
imbecilitatile astea pe care le scriu eu sunt lucruri invatate cu timpul,din documentare si din propria experienta! imbecilitatile astea sunt invatate de pe forum !
eu nu am obiceiul sa gresesc gramatical la urma urmei sunt oltean! cand mai apare cate o greseala de litera gandeste-te ca m-am grabit sa scriu .(eu scriu foarte repede)
eu am cont decat pe un forum...asta ! si am primit multe complimente din partea multor oameni(fara sa ii pun la socoteala pe cei de aici) la adresa muncii mele ! poate nu se vede dar eu nu cer tot timpul sfaturi pe forum !eu de cele mai multe ori ma descurc singur si da rezultate treaba asta ! intreaba lumea de pe forum,de cate ori le-am cerut eu ajutorul !
o sa o iau ca pe gluma ce ai zis tu cu injuraturile...ma crezi chiar asa incult sau cum ?
Poate asta te va face sa te gandesti ca,cateodata gresesti la caracterizarea unor persoane !
o seara buna si numai bine ! :sok :sok
Este frumos sa vezi cand un om este perseverent, de fapt mai degraba incapatanat, dar nu este cazul tau "aqua".
De obicei cand vezi ca nu iti iese ceva bine, sau macar asa cum ai fi vrut tu, inseamna ca ceva nu e in regula, ai gresit undeva, dar nu...tu nu gresesti niciodata!!!
Daca tu continui sa persisti in greseli la un moment dat devine prostie:
"si am primit multe complimente din partea multor oameni (fara sa ii pun la socoteala pe cei de aici) la adresa muncii mele ! poate nu se vede dar eu nu cer tot timpul sfaturi pe forum !eu de cele mai multe ori ma descurc singur si da rezultate treaba asta ! intreaba lumea de pe forum,de cate ori le-am cerut eu ajutorul !"
Cand ti-am atras atentia daunazi pe un alt post, deschis chiar de tine daca nu ma insel, ca atitudinea ta vis-a-vis de aceasta pasiune comuna numita acvaristica este total gresita si preocuparile tale sunt mai degraba de imagine personala si de a iesi in evidenta, ai ignorat total ceea ce ti-am spus.
Pana la urma eticheta pusa de admini este, in opinia mea, prea blanda, ceea ce-ti spune Paul este foarte la obiect si ii dau deplina dreptate. Daca nu te maturizezi si nu-ti schimbi atitudinea, nu vei reusi mai nimic, nici cu acvaristica si cu nimic altceva... :smoke
PS: sper sa nu ma apuc din nou de fumat....
imbecilitatile astea pe care le scriu eu sunt lucruri invatate cu timpul,din documentare si din propria experienta! imbecilitatile astea sunt invatate de pe forum !
omule cartea recordurilor scrie pe tine !!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^ esti primul :stupid care invata in mod deliberat despre imbecilitati :pp :pp
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » ....din putul gandirii