Buna tuturor!
Mi-am vazut numele pomenit, asa ca iata-ma-s aici...
Va multumesc frumos pentru cuvintele frumoase! Ma simt magulita! Va multumesc!
Ma stradui sa invat aproape in fiecare zi cate ceva despre fiintele acestea atat de minunate.
Cosmine, ai inceput un tratament?
Si cu ce?
JBL Furanol cumva?
Daca da eu sper sa-si revina!
Daca nu gasesti pe rafturile magazinelor, Sera Bakto Tabs le vei gasi 100% la magazinele online.
Mare atentie! Sa nu amesteci produsele de la producatori. In general fiecare producator, si-a gandit ca produsele lui sa functioneze doar cu ale lui.
Ai inceput cu JBL, te duci cu JBL pana la capat... :-)
Ca sa sustin si eu faptul ca pestisorii pot fi salvati, sau macar faptul ca se pot incerca tratamente, am sa postez niste poze cu Nemo, cel mai sensibil pestisor al meu.
Il dau exemplu, pentru ca el a manifestat de mai multe ori semne de hidropizie, dar si-a revenit de fiecare data.
Din pacate nu am gasit poza in care era foarte evidenta desprinderea solzilor de catre corp, aceea in care arata ca un con si cu un ochi exoftalmic, dar daca va veti uita atent la poza din lighean, se vor vedea de-a lungul liniei laterale drepte, niste solzisori iesiti din aliniament.
Primele 3 poze sunt facute in luna Septembrie a anului trecut in urmatoarea ordine: cum arata in timpul tratamentului in acvariu si in lighean, si poza in care s-a incheiat tratamentul.
Cea de-a 4-a poza este din 15 februarie, pentru a demonstra celor care au indoieli, ca acest pestisor este in continuare viu.
Pozele nu au fost editate sub nicio forma, decat ca le-am redus dimensiunea pentru a le putea posta.
Fiindca imi cunosc bine musteriul, Nemo a fost tratat cu bai in Sera Baktopur Direct, zilnic timp de 30 de minute, 3 zile la rand.
In timpul asta a fost hranit dimineata si seara cu Sera Bakto Tabs.
Cate o pastila intreaga o data.
Din clipa in care l-am descoperit, a mancat in exclusivitate Sera Bakto Tabs, dimineata si seara timp de 2 saptamani.
Fiindca ceilalti au fost sanatosi a fost hranit cu mana.
Schimburile de apa s-au facut normal, conform volumului acvariului si ritualului de igienizare personalizat, si am adaugat vitamine in apa.
Bine-nteles fiecare individ este unic, si se poate manifesta diferit.
Este posibil ca uneori sa fie necesar un acvariu de carantina, pentru baie prelungita in Nifurpirinol.
Multa sanatate si bucurii va doresc tuturor!
Life is better with animals... Life is better with friends
Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.