Re: Sa ma prezint...
eu am crezut ca este Didiplis diandra!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Sa ma prezint...
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
eu am crezut ca este Didiplis diandra!
merlin21 A scris:lampa aia de birou..
Am incercat sa-ti trimit PM dar ai casuta plina. Am sa profit de faptul ca ai intrat aici si-ti spun despre becuri soclu G23. Am gasit bec 9W/865 G23 la 10,50 lei la MARBO TRADE SRL.
Adresa si datele de contact: http://www.marbotrade.bizoo.ro/
Ideea e ca doamna cu care am vorbit la telefon mi-a spus ca a facut comanda si pentru 11W/860 G23 la acelasi pret.
Cred ca te intereseaza, stiam ca vrei sa cumperi. sper sa fie utila informatia
eu credeam ca ai becul ei intial.. eu pe ala l-am folosit.. oricum lampa nu e cine stie ce..eu am renuntat la ea..
in aproape un an cat am folosit filtru ala cascada.. am incercat toate combinatiile posibile.. in timp face zgomot..
inca ceva? ce fel de sistem de prindere ai pt capac? sunt f curios.
eu credeam ca ai becul ei intial.. eu pe ala l-am folosit.. oricum lampa nu e cine stie ce..eu am renuntat la ea..
in aproape un an cat am folosit filtru ala cascada.. am incercat toate combinatiile posibile.. in timp face zgomot..
inca ceva? ce fel de sistem de prindere ai pt capac? sunt f curios.
Nu e niciun sistem, este pur si simplu un geam pe care am lipit patru ventuze transparente pentru a nu o lua la vale. Cat despre lampa probabil o voi schimba si eu, deocamdata sa vedem cum lucreaza.
La fel si cu filtrul cascada, eu l-am ales initial pentru ca nu ocupa loc in acvariu.
Parerea mea sticla de desupra acvariului incurca mult la patrunderea luminii si dupa mine ar fi bine sa o scoti desi are o utilitate (sa nu sara crevetii si pestisorii), iar referitor la galaxy eu zic minim 6 sa pui.
Parerea mea sticla de desupra acvariului incurca mult la patrunderea luminii si dupa mine ar fi bine sa o scoti desi are o utilitate (sa nu sara crevetii si pestisorii), iar referitor la galaxy eu zic minim 6 sa pui.
O sa incerc sa indepartez sticla de deasupra dar sti...eu mai am si pisica.
si eu am pisica
dar nici nu ii baga in seama..
influenta capacului de sticla asupra luminii eu zic ca este nesemnificativ fata de avantaje.. crevetii sar.. ar fi pacat sa ii pierzi.. eu am la toate capace de sticla si nu as renunta la ele..
unde mai pui ca si cel de la dennerle vine tot cu capac de sticla.. daca nu era bun, nu il puneau ei.
Ele seamana foarte tare, daca te uiti atent sunt ceva mici diferente, oricum amandoua sunt frumoase....
si eu am pisica
dar nici nu ii baga in seama..
influenta capacului de sticla asupra luminii eu zic ca este nesemnificativ fata de avantaje.. crevetii sar.. ar fi pacat sa ii pierzi.. eu am la toate capace de sticla si nu as renunta la ele..
unde mai pui ca si cel de la dennerle vine tot cu capac de sticla.. daca nu era bun, nu il puneau ei.
Corect, si eu am tinut seama de aspecte...
eu am Didiplis diandra si nu stiam ca asa se chema...si in lipsa CO2 se dezvolta foarte greu fiind o planta pretentioasa...apoi am vazut poza ta si am crezut ca e aceeasi planta si eram uimit ce bine i merge la tine,deasta te-am intrebat sa fiu sigur ca nu fac eu confuzie
eu am Didiplis diandra si nu stiam ca asa se chema...si in lipsa CO2 se dezvolta foarte greu fiind o planta pretentioasa...apoi am vazut poza ta si am crezut ca e aceeasi planta si eram uimit ce bine i merge la tine,deasta te-am intrebat sa fiu sigur ca nu fac eu confuzie
Sa traiesti colega, nici prin cap nu-mi trecea ca na-i sesiza diferenta, am vrut doar sa le prezint una langa alta pentru ca mi sa parut interesanta asemanarea izbitoare. Asa la o prima vedere daca nu te uiti foarte atent te pacalesti...:lol:
in pozele ale se vede clar diferenta dar la tine in fotografie nu mi-am dat seama..ms mult andi
Si inca un pic pana la intrarea in scena a "Panzerelor"
Pana atunci, sper sa fi reusit sa scap de mucilagiile de pe buturuga.
Deocamdata locuitorii acvariului sunt niste neoni si doi melci harnici + altii mai mici care nu stiu de care sunt....:/
Cam asta e tot deocamdata....:P
frumos. insa un singur lucru nu imi place: panza aia sau strampul ala negru este grotesc, scz nu vreau sa fiu rau dar sare imediat in ochi. nu puteai folosi niste guta ( nailon de pescuit) de o grosime de 0,10 verde. nici nu se vedea ca este prins cu ceva anume. intradevar este un pic de munca dar rezultatul este altul.
si mai stiu ca este temporar dar tot temporar nu imi place
ps: sper ca nu te-am deranjat cu remarca mea.
coco ciorapul se va acoperii ,nu peste mult timp va fi o amintire...de care Andi ii va fi tare dor!;)
stiu ca se va acoperi insa pana atunci parca ma roade pe suflet ciorapul ala. mama lui de ciorapel. :lol::lol::lol:
stiu ca se va acoperi insa pana atunci parca ma roade pe suflet ciorapul ala. mama lui de ciorapel.
:lol::lol::lol:
Pai ma gandeam sa-l dau jos....:lol::lol::lol:
Cand ziceti voi ca nu ar mai trebui ajutat Java ???
dar da-l jos. odata ca ma dispera sincer iti zic. poi trage nitel de el vezi cum cedeaza. cedeaza mai greu insemna ca este prins, daca nu dai ciorapul jos, iei o ata de papiota verde inchis il legi bine si gata. in timp ata se va absorbi si nu o s amai ai nici o problema.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Sa ma prezint...