• Acvarii

  Whether you want a unique freeform shape, or a traditional kidney or rectangle design, we have the knowledge, resources, and experience to design and construct any pool you want.

 • Pesti

  Peștii de apă dulce sunt cei care își petrec o parte sau toată viața în apă dulce, cum ar fi râurile și lacurile, cu o salinitate mai mică de 1,05%. Aceste medii diferă de condițiile marine în multe feluri, cea mai evidentă fiind diferența de niveluri de salinitate. Pentru a supraviețui apei dulci, peștii au nevoie de o serie de adaptări fiziologice.

 • Nevertebrate

  Nevertebratele sunt animale care nu posedă și nici nu dezvoltă o coloană vertebrală, derivată din notocord. Aceasta include toate animalele, în afară de subfilul Vertebrata.

 • Plante

  Plantele acvatice sunt folosite pentru a da acvariului de apă dulce un aspect natural, oxigenează apa, absorb amoniacul și oferă habitat pentru pești și pentru nevertebrate. Unii pești și nevertebrate mănâncă, de asemenea, plante vii. Pasionații folosesc plante acvatice pentru aquascaping, de mai multe stiluri estetice.

 • Articole

  Are you looking to add a pool and spa to your backyard, but don’t want to alter the environment in doing so? With us, you can have the luxury, knowing that you’re being environmentally friendly.