Conceptul Acvarii De Vis a luat naștere acum 15 ani din pasiune pentru acvaristică, o industrie nedescoperită aproape deloc până atunci în România, mai ales ramura de acvaristică marină. Vă punem în slujbă experiența noastră de peste 25 de ani în domeniu, experiență pe care o îmbunătățim în fiecare zi. Defectul nostru este că nu am fost învățați să facem compromisuri.

Avem echipe de consultanță, proiectare, execuție, amenajare, și întreținere. Așa cum ne este și numele, executăm Acvarii De Vis. Pasiunea pentru aceasta artă ne face să muncim cu placere.

Valorile care ne guvernează activitatea:

- Promptitudine și Profesionalism;

- Abilitatea de a identifica nevoile reale ale clienților noștri;

- Garanția unor servicii fiabile și de înaltă calitate;

- Flexibilitate;

 

Pasiunea pentru aceasta arta si dragostea pentru natura ne face sa muncim cu placere, pentru a oferi clinetilor nostri cea mai buna experienta.

 

Printre partenerii noștri se regăsesc: Țiriac Group, Genpact România, Rin Hotels, Uvertura City Mall, Medical Tehnologies International, Sicuro Invest, Stejarii Country Club, Best Foods, Julien Expert, Cora Hypermarket, Merkur Gaming, Ameris Pharma, Cash Pot, Octagon România.

 

 

Ce se scrie despre AcvariiDeVis

Acvariu de 250.000 de euro

Acvariile sunt produse scumpe, destinate, in special, clasei de lux. Sunt totusi destui amatori. "Acvaristica pare un joc la inceput, dar dupa ce te lasi prins poate deveni o adevarata nebunie", avertizeaza Florin Racovita, general manager al companiei on-line www.acvariidevis.ro. Lucrarile se fac in totalitate la comanda. Nu exista, asadar, un produs stas. Romania nu este o tara tocmai evoluata la acest capitol, potrivit specialistilor in domeniu.

 

Acvarii bogate, acvarii sarace

Clientii aleg acvariile pentru functia lor estetica si opteaza pentru variantele ieftine. Acvariile pentru pesti de apa dulce sunt cele mai cautate. Cei mai cumparati pesti costa in medie 20 de lei. Costul minim al unui astfel de produs este de 1.000 de euro, incluzand toate elementele necesare.

"Un pret maxim este greu de stabilit pentru ca depinde de nebunia fiecaruia", spune Racovita. Cea mai mare comanda primita de compania AcvariiDeVis a valorat 65.000 de euro. A fost un acvariu de apa dulce in care fiecare element utilizat a fost costisitor. Daca in acest caz s-ar fi construit un acvariu de apa sarata dupa aceleasi coordonate, costurile ar fi fost de 250.000 de euro.

 

Pestii si sticla fac diferenta

"Ca dimensiuni, un acvariu trebuie sa aiba un volum minim de 150 de litri. De la aceste date se poate crea ceva in el", precizeaza Racovita. Un volum de 150 de litri corespunde unei lungimi de un metru, unei latimi de 30 de centimetri si unei inaltimi de 50 de centimetri.

Super acvariu in mall-ul primariei pietrene

Zeci de pesti vor misuna intr-un bazin lung de 8 metri, la etajul I al mall-ului "in general, in mall-uri se obisnuieste amenajarea unei fantani arteziene; noi vom pune un acvariu", sustine viceprimarul Dragos Chitic. 

 

Daca gandul unor marci renumite nu a starnit curiozitatea pietrenilor suficient cat sa astepte nerabdatori inaugurarea mall-ului primariei, cu siguranta lucrurile se vor schimba dupa ce vor auzi ce surprize le-au planificat autoritatile. Un imens acvariu va fi amenajat in centrul mall-ului, ca sa atraga privirile, curiosii si, deci, cumparaturi mai multe intr-una din cele mai importante investitii facute de municipalitatea pietreana. "in general, toate mall-urile au un punct de atractie decorativ, pe langa spatiile comerciale si restaurantele din interior. De regula, se obisnuieste amenajarea unei fantani arteziene. Noi dorim ceva mai special, altfel decat in celelalte mall-uri si vom amenaja un acvariu", a declarat viceprimarul Dragos Chitic. Scheletul bazinului cu pesti a fost deja amenajat la etajul I al constructiei de langa Piata Centrala. Va fi un super-acvariu, lung de 8 metri, lat de 100 de centimetri si inalt de 1,20 metri. Se va intinde pe unul din pereti si va avea o instalatie tip cascada. Nu va avea pesti foarte mari, ci mai multi mici, divers colorati.

 

Proiectarea, executarea, amenajarea si, ulterior, intretinerea acvariului vor fi in sarcina firmei Acvarii de Vis, contractata deja, singura care se ocupa exclusiv de astfel de lucruri. Cei de aici se recomanda ca fiind artisti in acvaristica, avand in spate 23 de ani de experienta. „Noi ne adresam unei singure categorii de potentiali clienti, aceia ce si doresc acvarii cu adevarat deosebite. Materialele pe care le folosim la executarea acvariilor sunt de cea mai buna calitate, in mare parte produse germane. Avem echipe de consultanta, proiectare, executie, amenajare si intretinere. Dispunem de cei mai buni experti in domeniul acvaristicii din Romania", se prezinta ei. A fost suficient de convingator pentru ceea ce doresc oficialii pietreni in mall-ul de peste Cuejdi.

Newsletter