Execuție acvarii la comandă

Un acvariu în casa sau biroul dumneavoastră are diferite beneficii: nivel scăzut de stres, scăderea tensiunii și al ritmului cardiac, concentrare și creativitate îmbunătățite și multe alte avantaje pe care vă lăsăm să le descoperiți.

Experiența noastră de peste 25 de ani în domeniul acvaristicii, face ca Acvarii De Vis să fie firma de care aveți nevoie pentru a va îndeplini dorințele. Executăm acvarii la comandă de apă dulce sau de apă sărată, indiferent de dimensiunea acestora. 

Execuția de acvarii la comandă presupune următoarele etape: specialiștii noștri se deplasează până la dumneavoastră pentru a măsura cu exactitate dimensiunile acvariului la comandă pe care îl doriți, vă trimitem oferta personalizată în funcție de dimensiunile convenite. După plata avansului, lipim sticla acvariului cu silicon special pentru acvarii. Odată ce siliconul este uscat, urmează umplerea cu apă și amenajarea acvariului la comandă; împreună cu montarea aparaturii de calitate superioară. După o anumită perioadă, se începe introducerea vietăților în acvariu. De acum încolo rămâne doar să vă bucurați de acvariul la comandă pe care l-ați dorit, iar specialiștii Acvarii De Vis se vor ocupa de mentenanța acestuia.

CONTACTEAZA-NE

Alte servicii

Întreținere acvarii

Mentenanța acvariului este un aspect foarte important, specialiștii noștri vizitează săptămânal fiecare acvariu pentru a ne asigura de o experiență la nivel superlativ din partea clientului.

Amenajare acvarii

Acvariile neîntreținute se degradează odată cu trecerea timpului, până când vor ajunge într-o condiție lamentabilă. Atunci intervin specialiștii noștri care vor da din nou viață unui acvariu care părea pierdut.