Întreținerea și îngrijirea pe termen lung sunt aspecte importante de luat în considerare la planificarea unui acvariu. În timp ce acvariul modern și echipamentul de însoțire au parcurs un drum lung spre realizarea cu succes a acvariului, păstrând o realitate, trebuie fie să vă familiarizați cu o mulțime de cunoștințe sau să apelati la o companie de întreținere profesională pentru a asigura succesul. Atunci când timpul, sau experiența nu vă permit să vă ocupați de acvariul pe care îl aveți acasa sau la firmă, specialiștii nostri în domeniu vă vin în ajutor.

Echipele noastre se pot deplasa rapid pana la Dumneavoastra si vor intreține acvariile pe care le aveți, într-un mod profesionist. Noi stim cât de prețios este timpul pentru dumneavoastra, așa că nu vă rămâne nimic de făcut, decât să priviți acvariul împreună cu familia și prietenii, de restul se ocupă specialiștii Acvarii de vis.

În timpul unei vizite de întreținere de rutină, Acvarii de vis va face schimbarea apei, va curăța toți pereții și decorațiunile acvariului. Vom menține filtrul și vom monitoriza parametrii apei pentru a asigura un mediu de viață sănătos pentru pești. De asemenea, vom păstra acvariul bine aprovizionat cu plante atractive, corali, pești și alimente pentru acestia. Personalul nostru experimentat observă toate nevoile acvariului.

Alte servicii

Execuție acvarii

Executăm acvarii numai la comandă, complet echipate și de mari dimensiuni, în conformitate cu cerințele dumneavoastră. Specialiștii noștri vor proiecta acvariul pe care îl doriți satisfăcând și cele mai pretențioase dorințe în domeniul acvaristicii.

Amenajare acvarii

Acvariile neîntreținute se degradează odată cu trecerea timpului, până când vor ajunge într-o condiție lamentabilă. Atunci intervin specialiștii noștri care vor da din nou viață unui acvariu care părea pierdut.