ÎNTREȚINERE ACVARII

Întreținerea și îngrijirea pe termen lung sunt aspecte importante de luat în considerare la planificarea unui acvariu. În timp ce acvariul modern și echipamentul de însoțire au parcurs un drum lung spre realizarea cu succes a acvariului, păstrând o realitate, trebuie fie să vă familiarizați cu o mulțime de cunoștințe sau să apelati la o companie de întreținere profesională pentru a asigura succesul. Atunci când timpul, sau experiența nu vă permit să vă ocupați de acvariul pe care îl aveți acasa sau la firmă, specialiștii Acvarii De Vis vă vin în ajutor.

Echipele noastre se vor deplasa rapid pana la dumneavoastră și se vor ocupa de mentenanța acvariului pe care îl aveți, într-un mod profesionist. Noi stim cât de prețios este timpul pentru dumneavoastră, așa că nu vă rămâne nimic de făcut, decât să priviți acvariul împreună cu familia și prietenii, de restul se ocupă specialiștii Acvarii De Vis.

În timpul unei vizite de întreținere de rutină, vom face schimbul apei, vom curăța toți pereții și decorațiunile acvariului. Vom curăța periodic filtrul și vom monitoriza parametrii apei pentru a asigura un mediu de viață sănătos pentru pești și restul vietăților. De asemenea, vom păstra acvariul bine aprovizionat cu plante atractive, corali, pești și alimente pentru aceștia. Personalul nostru experimentat observă toate nevoile acvariului.

CONTACTEAZA-NE

Alte servicii

Execuție acvarii

Executie acvarii la comandă, complet echipate in conformitate cu cerintele dumneavoastra. Satisfacem si cele mai pretentioase dorinte.

Amenajare acvarii

Acvariile neîntreținute se degradează odată cu trecerea timpului, până când vor ajunge într-o condiție lamentabilă. Atunci intervin specialiștii noștri care vor da din nou viață unui acvariu care părea pierdut.