AMENAJARE ACVARII

Amenajare acvariilor pe termen lung sunt aspecte importante de luat în considerare la planificarea unei instalații de acvariu. În timp ce acvariul modern și echipamentul de însoțire au parcurs un drum lung spre realizarea cu succes a acvariului păstrând o realitate, trebuie fie să vă familiarizați cu o mulțime de cunoștințe sau să apelati la o companie de întreținere profesională pentru a asigura succesul. Atunci cand timpul, sau experienta nu va permit sa va ocupati de acvariul ce il aveti acasa sau la firma, specialistii nostrii in domeniu va vin in ajutor.

Echipele noastre se pot deplasa rapid pana la Dumneavoastra si vor amenaja acvariile care le aveti, intr-un mod profesionist. Noi stim cat de pretios este timpul pentru dumneavoastra, asa ca nu va ramane nimic de facut decat sa priviti acvariul impreuna cu familia si prietenii, de restul se ocupa specialistii Acvarii de vis.

Vizite de amenajare acvarii

În timpul unei vizite de amenajare de rutină, Acvarii de vis va face schimbarea apei, va curăța toati pereții și decorațiunile acvariului. Vom mentine filtrul si vom monitoriza parametrii apei pentru a asigura un mediu de viata sanatos pentru pești. De asemenea, vom păstra acvariul bine aprovizionat cu plante atractive, corali, pești și alimente pentru acestia. Personalul nostru experimentat observa toate nevoile acvariului.

CONTACTEAZA-NE

Alte servicii

Execuție acvarii

Executie acvarii la comandă, complet echipate in conformitate cu cerintele dumneavoastra. Satisfacem si cele mai pretentioase dorinte.

Întreținere acvarii

Mentenanța acvariului este un aspect foarte important, specialiștii noștri vizitează săptămânal fiecare acvariu pentru a ne asigura de o experiență la nivel superlativ din partea clientului.