Re: Acvariu 500 plantat
S-a format o pereche de discus si a depus icre. Au facut-o in acavariul comun si in doua zile icrele s-au albit si... asta a fost. Data viitoare ii asteapta un acvariu de reproducere dedicat!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Acvariu 500 plantat
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
S-a format o pereche de discus si a depus icre. Au facut-o in acavariul comun si in doua zile icrele s-au albit si... asta a fost. Data viitoare ii asteapta un acvariu de reproducere dedicat!
Nice,nice :sbr .... impecabile exemplare...o sa ma pun de acum la coada pentru un puiutz,desi nu am conditii dar stii cum e romanu "las sa fie"
frumos frumos... dar nu erau gold?
frumos frumos... dar nu erau gold?
Multumesc pentru apreciere! Unul este Gold iar altul este Red Marlboro, asa s-au ales.
Foarte frumoasa pereche de discusi. :fok
Multumesc pentru apreciere!
Nu ma pricep deloc la Discusi, dar pot spune ca sunt deosebiti. Sunt curios ce va rezulta,.... oricum ceva frumos ca si parintii. Multa bafta si sa auzim numai de bine! :sok
Doamne ce frumosi sunt! ...
Si tu esti atat de zgarcit cu pozele!
Nu ma pricep deloc la Discusi, dar pot spune ca sunt deosebiti. Sunt curios ce va rezulta,.... oricum ceva frumos ca si parintii. Multa bafta si sa auzim numai de bine! :sok
Pai nu va rezulta nimic la depunerea asta, icrele s-au albit, deci au fost compromise total. Nu am fost pregatit pentru eveniment.
Andi66 A scris:Nu ma pricep deloc la Discusi, dar pot spune ca sunt deosebiti. Sunt curios ce va rezulta,.... oricum ceva frumos ca si parintii. Multa bafta si sa auzim numai de bine! :sok
Pai nu va rezulta nimic la depunerea asta, icrele s-au albit, deci au fost compromise total. Nu am fost pregatit pentru eveniment.
Scuze, am spus ca nu sunt pregatit in domeniu....Sunt convins ca le trebuie ceva conditii speciale....nu-i nimic data viitoare. :sok
Doamne ce frumosi sunt! ...
Stiam eu ca trandafirii au cerinte deosebite, dar se pare ca cei din Oradea ii intrec pe toti!
Nu sint zgircit Lucia, ce rost are sa pun mai multe poze, care arata de fapt acelasi lucru, mai ales ca "evenimentul" petrecindu-se intr-un colt al acvariului, nu am avut alte unghiuri disponibile pentru foto si nici nu m-am putut apropia foarte mult, de frica sa nu-i deranjez pe "protagonisti". Si apropos de "zgircenie", de cind nu ai mai pus nicio poza cu acvariul tau?
succes la reproductie, ma abonez la 6-8 buc.
gradina f frumoasa ^:)^
succes la reproductie, ma abonez la 6-8 buc.
gradina f frumoasa ^:)^
Multumesc frumos, deocamdata nu imi bat capul cu reproductia, am alte prioritati legate de acvaristica. Oricum tin minte si daca voi avea ceva disponibil, te anunt cu mare placere.
Lucia A scris:Doamne ce frumosi sunt! ...
Stiam eu ca trandafirii au cerinte deosebite, dar se pare ca cei din Oradea ii intrec pe toti!
![]()
Nu sint zgircit Lucia, ce rost are sa pun mai multe poze, care arata de fapt acelasi lucru, mai ales ca "evenimentul" petrecindu-se intr-un colt al acvariului, nu am avut alte unghiuri disponibile pentru foto si nici nu m-am putut apropia foarte mult, de frica sa nu-i deranjez pe "protagonisti". Si apropos de "zgircenie", de cind nu ai mai pus nicio poza cu acvariul tau?
Bine, inteleg ca nu vrei sa intrerupi.. momentul.. dar foarte bine poti sa ne arati colegii lor...
Sau Gradina Raiului unde traiesc ei.... o gradina se modifica in fiecare zi...
Fiecare fotografie pe care ne-o arati e deosebita si in felul acesta imi mai"clatesc" si eu ochii...
Lucia :apl ce comparatii,ce epitete,ce titluri alese ^:)^ ....i-a mai schimba-ti putin stilul si incearca si niste parabole,eventual cateva hiperbole de efect
P.S.habar nu am ce inseamna dar folosesc si eu cuvinte "mari"
Mici modificari de set-up si evolutie discusi achizitionati in iunie
Discusi in acvariu 240
Nici nu prea ai ce sa comentezi.... :apl :apl :apl
Iarasi am pentru o luna de zile wallpapere noi..iupiiiiiiiiiiii :pp
Si pentru ca totul arata prea perfect,bag eu doua strambe
- mascheaza cumva aparatura aia de pe mijlocul acvariului,mut-o sau habar nu am cum faci...totul arata asa de natural si de salbatic :acv si hop,apare tehnologia si te readuce in zona artificial :scry
- sunt sigur ca un alt background ar scoate mult mai bine in evidenta naturalul pe care incerci sa-l redai...un maro wenge sau un background din fibra de sticla cat mai natural si care sa se poata preata la viziunea ta
P.S.Radu tu doar prin simpla prezenta pe forum si prin felul tau de-a fi meriti respectul meu ^:)^
bogdi mie personal imi place background-ul !
merge si asa !
Radu....Acvariul este ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Acvariu 500 plantat