Re: sal ma numesc Cornel
mda ms mult si bafta voua si sa va traiasa pesti multi anii
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » sal ma numesc Cornel
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
mda ms mult si bafta voua si sa va traiasa pesti multi anii
ma tem un pic de acvariu dar vreau sa va uitati cu atentie daca e bine siliconuk si chiar 48 de ore trebuie sa al tin si pe orma sa pun apa in el
Da pentru ca siliconul emana o substanta toxica pentru apa,nu te grabi ca graba strica treaba.Dupa care il mai lasi cu apa in el sa zicem ca sa fi sigur ca rezista 24 de ore.Cati litri ai zis ca are acvariul tau?
nu e vb doar ca emana substante dar pentru siliconul dintre geamuri dare nu are oxigen dureaza mai mult uscarea. Daca pui apa prea devreme siliconul nu face aderenta bine, apa intra pe sub geamuri, si pe urma datorita presiunii POC.
are in jur de 160 de litri cam asa deci al mai las si va mai astept cu idei k
asa am o intrb pt administrator spuma poliuterica de care ee e ??? e buna aia care se pune la termopane ??
vopsita cu o vopsea pe baza de rasina speciala pentru acvarii e spuma direct vopsita ?? ca nu inteleg?? sau aplic spuma si pe orma o vopsesc
adik sa iau o vopsea pe baza de rasina ?? si nu afecteaza la pesti? si ce vopsea ce firma
nu conteaza firma sa scrie pe ea ca e pa baza de rasina si la firma cred eu cu cat e o firma mai renumita cu atat mai bine,nu afecteaza pestii daca dupa ce o aplici o lasi sa se usuce bine bine
Buna intrebarea lui Cornel... va rog cine stie sa dea exemplu o anumita firma/produs pentru ca nici eu nu prea m-am descurcat la treaba asta...
am luoat o vopsea si astept rasp sa vad daca e buna ?
si de unde iau si eu coralii? ca vreau sa pun in acvaiu dar as putea sa fac altceva are mama in sufrageri un coral mare la primit cadou cica ca dupa un de zile invie e adevarat ?? ca sa stiu al mai iau sau nu ?
in primu rand corali sunt Doar pentru acvartistica marina. In acvariu de apa dulce chiar daca ar invia nu poate trai. corali morti scoici moarte melci morti in acvarii de apa dulce cresc foarte mult duritatea apei si poate duce la moartea multor pesti. Sincer nu am mai auzit de reinvieri ale coralilor dar este posibil intr-un acvariu marin sa il populeze alte organisme : polipi, arici,
aha k dar cu vopesaua e buna ???
vopseaua scz pt gramatica dar tst repede ??
si de unde iau si eu coralii? ca vreau sa pun in acvaiu dar as putea sa fac altceva are mama in sufrageri un coral mare la primit cadou cica ca dupa un de zile invie e adevarat ?? ca sa stiu al mai iau sau nu
?
daca acvariul tau va fi de apa dulce atunci nu au ce cauta corali in acvariu cat despre inviere asta nu stiu......si sati mai zic inca ceva daca nai faci vreo data acvari cand lipesti acvariul cu silicon pe colt poti si tu sa folosesti o cartela de telefon macar (ii tai coltul sa fie dreapta la ce dimensiune vrei ) si asa iti va iesi lipitura perfect va fi dreapta pt ca altfel e inestetica....spor la treaba
asta nu stiam pe parcurs o sa pun in practica asta e din greseli invatam sper sa ami iasa si sa nu fac altul din nou:P
si ca si o complectare ar fi bine sai pui intarituri la acvariu in partea de sus....asta ca sa nu ai surprize
si faza cu corali eram si eu mai mic ce vrei asta ee am zis si eu ca de poate mergea
Vopseaua e buna si eu tot de aceasta am folosit si nu mi sa intamplat nimic in acvariu.
Spuma am folosit de la CERESIT fiindca acolo lucrez si e foarte buna,acum tu alegi ce spuma vrei sa folosesti.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » sal ma numesc Cornel